Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponos moj Grbavica...
hajmo sad pitari,sadaka arena i ostalo,nabijem vas
@soja1 sto,sadaka arena ostaje i dalje,i dalje se prosi i ceka na sadaku
@peter parker, ja sam za tebe clark kent
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U novembru da natrpate FKS barem cetri im uvalite ,jači ste..
FK "Kifla i pasteta" iz Butmira...ovaj siroti mali klub bez igdje icega..bez indetiteta,bez adrese,bez stadiona,sa ono malo plastike na Butmiru isto na iznajmljenoj zemlji a njihov gospodar srca,duse i tijela,vijetnamski kerozder multimilioner skonto sistem u tom klubu,tj. pohapaj sto vise i razguli..pare od UEFE su vec na njegovom kontu jos da ih nekoj budali uvali i proda on na konju...Eeeeeee sirotinjo,i Bogu si teska...!!
Kakvi god da smo opet poslije onakve karinaške sezone nije nam dugo trebalo da napunimo stadion i budemo uz svoj tim. Da smo mi osvojili duplu krunu pa ne bi se moglo ostati od nas. Koje je vaše opravdanje? Dje ste? Tjeraju vas na stadion...
Samo lazete da se radi,osim rezultata niste uradili nista, jedino ste uspjeli izbaciti onaj sugavi dres nekidan i to uz odobrenje dzubura...plate kasne opet mjesecima,ne moze uhljeb budzetski bivsi biti predsjednik kluba jer o poslu nema pojma
Izgradja istoka u toku
Naprijed Željo ljubavi moja!
Klub u usponu? A nije bio u stanju licencu za igranje u UEFA da sredi. Man daj Admire!
Predsjedniče, kako ide prodaja "prigodnih dresova"... imal' hajra...
Nece biti lako, ali ima još uvijek dobrih ljudi koji su udjeljivali i udijeliće ponovo onima koji nisu sposobni da se sami izdržavaju. Dok je merhameta biće i željeee.
Ima li išta u Željezničaru da se desi i da se izađe u medije, a da u obraćanju ne spomenu Sarajevo?
@samurajposljednji Ne treba to da te čudi ... ja ih razumijem , kompleks je čudo.
Jel ostalo dresova?