Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pišaju po nama sve jače i više
BH fudbal je dozivo dno dna zahvaljujuci nesportskim radn8cima iimprovizovanim trenerima. Plati pa igraj..to je moto bh fudbala.Od djecijih skola sporta koje se bave iskljucivo zaradom a ne razvojom djece pa do premijer ligasa. Svi se kriju pod krilaticom hajd ba bitno je da dijete nije na ulici a svi uzimaju velike pare. Niko ne podrzava talente i radi na njihovom razvoju vec gledaju samo profit! Nije za ovo kriv Dodik vec sutljivo drustvo u kojem zivimo.
Sport bi trebao biti jedna časna disciplina. Kako onda ovakvi hemoroidi završe tu?
Na ovakve likove ne treba trositi rijeci njima dragi bog sve vrati sa kamatom, misli da je nesto kao predsjednik Borca a u biti neizivljeni covjek bez imalo mozga da shvati zasto je tu postavljen.
Eto ribara, sekirat ces se 🤣🤣🤣🤣
Vrati konju zube seljacino
Zasto ih niko ne prijavi Uefi ?.Sta cekate ?
uz pomoc sudije pobjede igman , odu u ligu konferencije , misle da su nesto , namlati ih ekipa sa farskih otoka 🤣🤣
Jedno veliko ćelavo genocidno govno
stavi kondom na tu glavuču,pokrij se ..
Nema vam on pojma o ovom sportu. On samo blebeta sta mu iza ledja sapnu... Tegeltija je tu samo da pare pere...
Pa trebao bi se bar malo zabrinuti ako imas i trunke karaktera. S obzirom da ti zubari konjo iz stale ne znas sta je to, vjerujem da se nisi ni trunke zabrinuo. Ako je to vas vrhunac igre da vam sudija dodijeli pobjedu, ma moze i to. Dotakooo sam dno zivotaaa. Zdravo kosijaneru. 🤣
Zatvor
Zašto ispravljate seljačinu ? Nasikirao ??Serem ti se na fakultet
Eh, baš se nasekirah što se ti nisi nasekiro.
Lik baš uživa da bude odvratan
Vilicar zubalo
Ja sam krimos i ponosim se sa tim. Svo selo bi htjelo da bude kao ja.