Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad se igralo iz ljubavi,a sada...kosta 60mil eura,i fula prazan gol :S
Majstor sa Koseva,Paja je bio i ostao raja,covjek,ljudina kojeg vole sve Sarajlije...
Ma ne lazi vise Paja. Nisi placao terene godinama, bespravno si gradio i to putem donacija, nista svojim parama. Pa i pored svega toga klub je zelio da ispadne korektan prema tebi. Nudio ti da se pripojis tom klubu koji toliko volis, pa ti nudili i kompenzaciju (to sto si ti lupao astronomske cifre nije do njih) i opet imas obraza da kmecis po medijima. Pao si na niske grane Pasicu.
E MOJ PAJA SAD TI ISTI TEBI SPOTICU I LOME NOGE
Paja raja.
U bubamari finansijska kriza, jbg mali mjesecno 50km po djetetu, kako li tek rade skole fudbala u kojim je clanarina po 25km i manje, kakva li je tek njima "kriza"...
moj pasicu, eno i dupovac lomi guzove u dibeku puseci nagrilu... berberovic ne izlazi iz bosne itd.... :)))
Paja, Pape nije od onih koji vole i znaju uciti. Tu se sve zavrsava.
cuj "u FK Sarajevo" kaka je to padez
Čim hvališ Papeta veze ti nemaš hablećino jedna!
vjerujem ti Paja, pogotovo kad si igrao protiv Jusufa Hatunića
al sad je drugaci bruda sad sam daj pare