Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ima mogućnost da ode do Irske, taj o cijeni ulaznice za stadion i ne razmišlja.
znači 250,000KM a svakodnevno slusamo kuknjavu, nema se, gladni ljudi, gladni radnici,,,, svi gladni, i ovo su samo ulaznice gdje je prijevoz i smještaj ,,,, nek nam je,dragi Bog na,pomoći, dok se ne,promijenimo,neće nam se stanje promijeniti, ne kažem ne,treba ići , al kazem NE TREBA VISE KUKATI!!!! VEC BOGU ZAHVALAN BITI!
Ulaznica 100 maraka? a kad u Zenice bude 15,20,30 KM, prosvjedi, bojkoti, udarene vijesti,naslovi...a Irac ga roknu 100 marona pa ti sad gledaj,ljudi drze do sebe I svoje repke
Ma cisto sumnjam da su irci stavili tako visoku cijenu...To ova nasa mafija is saveza radi
Vidim da dosta raje za visoku cijenu ulaznica kritikuje Irski fudbalsli savez pa vam kopiram izjavu: Maja Tuljković iz Sol Azura. Karte za utakmicu će biti prema cjenovniku koji odredi Nogometni savez Bosne i Hercegovine, a vize su besplatne.
Za 50 eura se može puno pametnijih stvari napraviti, al haj ko ima viška para nek uživa.
kako cu ja iz dijaspore kupit kartu a jos nemam nas bh pasos??????
Pod pitanje...sto ce mi pasos kad mogu sa licnom?
Treba I u Zenici ulaz 150 KM, s tim da drzavljani BIH I navijaci BIH IMAJU INSTANT POPUST OD 80%
za one koji Irce koj nemaju uredan racun o placenoj hotelskom smjestaju uzeti 100-njak marona za neke troskove za rad sa stranim drzavljanima bez prijavljene privremene adrese
Pa treba i Ircima stavit 150 kerma,para imaju pa Bujrum u BiH.
Sve se nema a na utakmice reprezentacije se ide... Jesmo moderni ***teee. jarane!!!
Kolko je to maraka?
Cska dg1 Real gg1 City 1 fulham zx2 galata zx2 atletik pr. 1 grand rapids 1 toronto kansas 1 Kvota 45 bujrum prepisat
Sumnjam u City brate cak i kad su svi igraci tu,a veceras fali Aguero i Silva
U pravu si, nisam gledao cijelu tekmu al meljaju koliko sam upratio s ttx.
Joj kad zagrmi jarane Boli na k.... za rezultate, Mi smo se dosli samo zajebavat, I nije na briga kakvo je vrijeme Mi smo vam dosli praviti probleme!
Džaba, eto nas svi đuture 😆
FUJJ GADOVI JEDNI