{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Poznate cijene ulaznica za utakmicu Zmajeva u Dublinu

21.10.2015. u 19:21
93
40
Poznate cijene ulaznica za utakmicu Zmajeva u Dublinu
93
Poznate cijene ulaznica za utakmicu Zmajeva u Dublinu
Foto: Klix.ba
Nogometni/fudbalski savez Bosne i Hercegovine na zvaničnom sajtu danas je objavio cijene i broj ulaznica za bh. navijače za susret protiv Irske u Dublinu.
Za navijače BiH rezervisano je 2.500 ulaznica, a njihove cijene iznose 50 eura. Kako se navodi na stranici krovne kuće bh. nogometa, Fudbalski savez Irske neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je N/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 04. 11. 2015. godine. putem email adrese [email protected].

Također, istaknuto je da svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije svog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.

Za razliku od pojedinca, organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Irskoj.

"Nadležna služba N/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 06. 11. 2015. godine, kada će obavijestiti aplikante i započeti prodaja i dostava ulaznica.
U skladu sa odobrenim aplikacijama,(koje će biti odobrene shodno kompletnosti aplikacije i vremenu podnošenja), prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni N/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta.

Broj telefona na koji možete kontaktirati N/FS BIH-sektor finansija je 033/276-689, a e-mail je [email protected] Sve dodatne relevantne informacije vezano za ulaznice biće blagovremeno objavljene putem oficijelne web stranice NS/FS BiH: nfsbih.ba", stoji u saopštenju N/FSBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: