{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Irska počinje 4. novembra

22.10.2015. u 10:27
18
29
Prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Irska počinje 4. novembra
18
Prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Irska počinje 4. novembra
Prodaja ulaznica za prvu utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, koju reprezentacija BiH igra 13. novembra protiv Irske na stadionu Bilino Polje u Zenici, počet će 4. novembra u devet sati, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.
Zbog ograničenog kapaciteta i sigurnosnih procedura štampano je ukupno 10.500 ulaznica, a cijene će biti 40 KM za tribinu zapad, 30 KM za tribinu istok te pod 20 KM za sjevernu i južnu tribinu.

NSBiH će ustupiti 5.500 ulaznica ovlaštenoj partnerskoj agenciji Centrotours, koja će ulaznice prodavati u svojim poslovnicama. Kao i ranije, postoje pravila kupovine ulaznica. Jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta ili pasoš) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica. Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti moguća. Također, osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice, neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznicana istom ili drugom prodajnom mjestu.

Neposredna prodaja 4.200 rezervisanih ulaznica za potrebe određenih kategorija, u skladu sa proporcionalno definisanim brojem ulaznica, a to su igrači A reprezentacije, stručni štab, organizovane i registrovane navijačke grupe, stručni štabovi ostalih reprezentacija. kantonalni i područni savezi, klubovi Premijer lige BiH, članovi organa i tijela NSBiH, nogometni radnici i bivši reprezentativci, sponzori i partneri NSBiH, organi i institucije državnog i entitetskog nivoa te administracija NSBiH.

Shodno dogovoru za organizaciju utakmica baraža, 600 ulaznica za tribinu sever i 200 ulaznica za tribinu zapad bit će isporučeno Nogometnom savezu Republike Irske, koji će provesti prodaju ulaznica za svoje navijače.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: