{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Navijači BiH iz Banje Luke se pitaju: Zašto se u našem gradu ne mogu kupiti karte za baraž?

4.11.2015. u 09:15
659
213
Navijači BiH iz Banje Luke se pitaju: Zašto se u našem gradu ne mogu kupiti karte za baraž?
659
Prodaja karata za baraž utakmicu Bosne i Hercegovine i Irske koja će biti odigrana u Zenici 13. novembra počela je danas.
Iz NSBiH navode da se prodaja 5.500 ulaznica vrši putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije "Centrotours“.

Štampano je 10.500 ulaznica za prodaju, a cijene su identične kao u kvalifikacionim utakmicama: 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (sjever i jug).

Na spisku 26 gradova u kojima je moguće kupiti ulaznice nalaze se: Banovići, Bihać, Bosanska Krupa, Bosanski Petrovac, Cazin, Doboj, Donji Vakuf, Fojnica, Goražde, Gradačac, Ilijaš, Jablanica, Kakanj, Kiseljak, Lukavac, Mostar, Odžak, Olovo, Sarajevo, Sanski Most, Srebrenik, Tešanj, Tuzla, Visoko, Zenica, Živinice.

Ipak, pojedini navijači su nezadovoljni jer se karte ne mogu kupiti u jednom od najvećih bh. gradova - Banjoj Luci.

"Zašto se karte za utakmice reprezentacije ne mogu legalno kupiti u manjem bh. entitetu? Pored naših zahtjeva u NSBIH da nam odgovore, nisu se udostojili. Nas 30 iz Banje Luke smo na svakoj utakmici reprezentacije i moramo pronalaziti razne načine da bi smo dobili karte, umjesto da se prodaju na cijeloj teritoriji države. Prodaja se vrši na 26 mjesta samo u Federaciji BiH", navode navijači koji su se javili redakciji portala Klix.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: