Ćiro pred susret s Omanom
0
"Pozicija BiH na FIFA-inoj listi nije realna"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slusaj me poznavalac, klekni na koljena, odaj pocast sultanu, pa cu te feslijom po celu odalamiti da te vratim 500 godina u istoriju da vidis odakle ti je porijeklo
normalno da lista nije realna...Realno bi bilo negdje oko 120 i nekog mjesta ovako kako je sad.... kad lojavci budu sami igrali za svoju fildzan drzavu sve ispod 200 pozicije ce se smatrati uspjehom.
Pa ko jos uzima za ozbiljno sto mahniti Ciro govori...
DOBILI 132.ARMENIJU 111 ESTONIJU I 76BELGIJU I MEDJU PRVIH 15 BI HAHAHAHAHA
a konja.nikakvog znacaja hmmm.prvo podize moral svaka pobjeda,drugo to je oficjelna utakmica koja nam donosi bodove na rang listi,trece ti bodovi su znacajni kod izvlacenja grupa zza sl. evropsko prvenstvo,znaci automacki slabiji protivnici,i cetvrto ti nemas pojma.
halo ba strucnjaci, pa nece u prijateljske utakmice ulaziti 100%, u prijateljske utakmice od kojih nemam nikakvog znacaja nego samo da nam se neko moze povrijediti. prijateljsku utakmicu od rijeke smo izgubili pa smo belgijance poderali. znaci bitno je u kvalifikacione utakmice uci sa 120%, a na prijateljskim nesto isprobati novo, uigrati kakvu akciju s treninga, probati nove igrace i sl. morati nauciti rasudjivati vaznog i sporednog
Misimović,Ibričič,Džeko, trojica veličanstvenih.
Pa naravno da nije realna. Turski B tim treba da je na 99 mjestu
Realno je da budemo medju 15 reprezentacija (u ovom trenutku) Ali budemo li se uljuljkali i zivjeli od pobjeda nad Belgijom onda nista od toga! Znaci u svaku utakmicu treba uci 100%, nismo toliko kvalitetni (a to se vidjelo protiv novinara) da mozemo bilo s kim igrati sa pola snage!
Vrati se u ghrvatsku ciro
Prošlo je par mjeseci od Belgije i polako već stvari gledamo objektivnije, što za naš mentalitet i nije baš najpametnije. Ako ne razvalimo Omanjarabi neke nevjerne Tome će posumnjati u pobjedu nad Jermenijom i Estonijom. Znači moramo im uvaliti 4 komada pa da se vratimo u onaj postbelgijski trans.
Ciro legenda , ljudina !!!
jos nesto sto smo zaboravili reci je Hvala Ciro, Legendo
Najjaca postava ce istrcati na teren, sve osim pobjede je katastrofa!
Ma naravno\"we got to take the power back\". Zaboravio je samo reći\"gledajte nas na Svjetskom prvenstvu\"