Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Vico kriv!! krivi su saučesnici koji se prodaju za šaku dolara( rascici, jusufbegovici, colpe). nedim nije mogao velez voditi a dobio posao u repki. Onaj rascic ima više poraza nego postignutih golova!
Pa ko ih bira i postavlja ? Vico naravno , smisljeno postavlja nesposobne i podobne
Zamisli dovedeš Vahu da vodi reprezentaciju i oni debili mu stave Nedima za pomoćnika ili Vladu Jagodića... Pa nije lud. Ili menadžeri da mu određuju da igra neki Čivić...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ništa,gasi svjetlo motaj kablove,Vico uspješno obavio zadatak
Eto srece da je samo krah nogometa. Ovdje je krah svega sto postoji.
Da li smo li normalni o kakvom fudbalu mi pricamo savez je kriv ali mi nemamo igrace koji mogu odigrati 90 minuta i srce za drzavu mora se boriti na terenu inuci u utakmicu kao da gubis ali danas ovi mladi ako daju jedan go misle da su zvijezda
Onoga chetnika treba liferovat i to pod hitno, Mrš iz svetinje
Nemamo mi kvaliteta za veliko takmičenje.Bar ne još
Ma hajde ba samo nek ne puca, stara kineska izreka.
Dokaz da trebamo pažnju usmjeriti ka ostalim sportovima!
Ko poslije ovoga ode gledati i kao bodriti gliste, najveca je budala. I trebaju igarti pred praznim stadionom. Ima sportista kao sto je lana, amel, muzaferija itd., koji stvarno zasluzuju podrsku i materijalnu pomoc, a nemaju ni stoti dio sto ovi skotovi dobijaju.
Nista novo. Sve ide po planu u PM!!! Ovi se ugledaju na nasu takozvanu "elitu" iz parlamentarnih klupa. Boli ih ona stvar za sve. Bitno je otici na cevape na carsiju, a onda u nocni klub na provod. Ko bi se jos odlucio ici na Euro i umjesto kod kuce odmarati tamo morati trcati. Pa nisu budale.
Rascic trener, nacionalni kljuc, on ne bi moga voditi ni one u sjedecoj odbojci
Dusmani sve blize zacrtanom cilju...a mi ih dobrano potpomazemo
VICO je po zadatku došao da ovo ovako mora da bude ako niste znali?
Ne igra talentić nego novćić
Tako vam je to kad je na čelu saveza momak koji sa fudbalom nije imao doticaja, nikad nije šutnuo loptu i pritom je bio oslobođen fizičkog.
Pa naravno kad nam i sportisti odlaze i igraju za druge zemlje, isto ko sto odlaze doktori, inzinjeri, itd, ko moze vise gledati kako mu naredjuje neki debil kojeg je stranka postavila, svi pametni ce otici iz ove mocvare
Kako otjerati ovu bandu. Nije do FS ih, do nas je, kriminalci u vrhu, a mi šutimo, samo neka ne puca. SAVEZ NAPOLJE, SVI ISPRED ZGRADE SAVEZA I NEDOZVOLITI OVIM KRMINALCI IMA DA NA BRUKAJU DRŽAVU.