Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane momak ima pravo da igra gdje hoce, ne kontam nikako ove clanke i ljude koji pogrdno komentarisu momka
niko nije osporio njegovo pravo, niko nista pogrdno nije napisao, a clanak (kao i drugi objavljeni) sluzi u informativne svrhe... sta pravite dramu gdje je nema, idi na temu o dodiku i komentarisi hocel bit rata, pusti raju da cita o sportu i potencijalnim reprezentativcima. kakvi klocevi
Pa zato što polaziš od krive pretpostavke. Nije stvar prava da li ima ili nema, nego šta ko smatra domovinom, porijeklom, identitetom, pripadnošću. To nema veze sa pravom.
Ja ne znam zasto se ovaj momak i onaj iz Rome ne zovu u A repku. Ionako nemamo neki kadar, a oni su buducnost repke! Mozda je Vici i ovim lopovima iz saveza u interesu da izgubimo ovakve igrace?.
pa naravno da im je u interesu da nije tako već bi imali dogovrene prijateljske utakmice u novembru jedino mi nemamo utakmica... i.onsa očekujemo da ovakvi dragulji izaberu našu reprezentaciju ispred neke od uređenih... ma hajte molim vas..
kako će ga pozvati kad nema BH državljanstvo? Treba prvo to promijeniti, pa onda očekivati poziv, al eto navodno je predao za promjenu.
ko ga jebe.Ima igraca koji ce igrat srcem za Bosnu.Jedan je Dzeko🇧🇦
jedan je Dzeko.
Ima ona stara "Pametan ide gdje je bolje, a budala gdje je rodjen"
za svoju zemlju igra,dosta vise sedake
Decko, biraj pametno, patriotizam je posljednje utociste hulja..
Pa normalno, na tom su Švabe radile početkom 90tih. Ne samo da imaju naše zdrave, mlade, školovane radnike imaju i sportiste.
Ma on ce kao Kuckovic, Bosna u srcu igracu za Deutschland, da se naprvi dobra transfer!? Sta bih covijek reko kad imamo debile seljake u savezu, nezamo razgovati, sa familjom da pristanu da igra za Bosnu i Hercegovinu!?
Švabo nek igra za švabe, a bosanac za Bosnu. To sto je on sad u Kölnu, treba pitat Schmitiće
Nek se kod njih izvjezba, kod nas ce u prvi tim!
Na kraju ce biti kao onaj Marko Marin, zaigrati 2 puta i nikada se za njega nece vise znati jer je konkurencija u svabskoj repki imigranata jako velika.
dečko hoće da dobaci dalje od baraža, zar zaista ikoga čudi odluka?
Cek, da jos jednom ponovimo: mali je dobio izbor izmedju zlata i govneta, i vi se ljutite sto nije izabrao govno? 😂
Biraju momci ono gdje imaju ikakvu igračku egzistenciju da nešto i osvoje i gdje nema korupcije, nepotizma i pogotovo šovinizma (ne računajući bosance i hercegovce koji nastupaju za susjedne zemlje, to su šovinisti i nacionalisti). Nek mu je sa srećom.
E ovo je sad pokazatelj mnogo toga. Ovaj dečko je na vrijeme pozvan da igra za Bosnu i Hercegovinu, po nacionalnosti je Bošnjak. To je dokaz stanja nacije. Pogledajte hrvatske igrače, bez obzira gdje su rođeni (Njemačka, BiH, Švicarska), i bez obzira koja reprezentacija svijeta ih zove - uvijek se odazivaju samo Hrvatskoj. I onda kaže odakle onakvi rezultati.
zao mi je sto ovo moram da kažem, ali mali je možda i ispravno postupio kad se uzme u obzir slika i prilika naseg saveza.. uostalom odazvao se za U21 sto nije krajnja odluka
Razlika je u tome sto Hrvatska dogura do finala, a BiH skace od srece kad ostane u barazu 😂