Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si najnepismeniji ovdje, a dijeliš lekcije. bosanskih korijena se piše malim slovom. Ti ako da si doživio egzodus.
Ovaj nece zaigrati za nas a i nemora Ovakve netreba ni zvati
Bravo mali!!! Ovaj decko je postigao izvanredan rezultat zahvaljujuci svom talentu i svom odricanju i zalaganju. Ako zaigra za Bosnu hvala mu, ako ne...neka mu je sa srecom. To sto nosi ime \"Haris Seferovic\" znaci da ima Bosanske korijene i trebamo biti ponosni na njega isto kao sto smo ponosni na Zlatana Ibrahimovica. Seljacki komentari na ovom forumu ne govore nista o Seferovicu nego o samom autoru ruralnog porijekla. Bravo Harise! Bosanci su ponosni na tebe, gdje god da igras!!!!!
Jao sve patriote na forumu. Harise ako imas mozga igraces za Svicu, ni slučajno za ove sto uvijek nekome drugom imaju sta reci. Ako zaigras za BiH, prvo cete dizati u zvijezde, a nakon prve lose utakmice ce ti spominjati familiju, isti ovi koji te kao zovu. Prije nego pristanes dobro se raspitaj kako zavrsavaju selektori i igraci koji igraju za BiH
@ sims podpisujem
poznajem seferovice osobno bili su mi komsije nekad on se stidi reci da je bosanac jede krmetinu cak je jedno vrijeme govorio da ce cak primit i katolicizam posto tamo muslimane smatraju za zadnji sljam
Za Ensera:Misimovic igra za Bosnu za sto u Srbiji nije dobio poziv kad je htjeo.A da su ga pozvali na vrijeme igrao bi siguro za njih.A igrao je za mladu repku Srbije.
Ja bi mu licno preporucio da igra za njih.Ipak svajcarski fudbal ima buducnost.A gledajuci poslednja veilka takmicenja svicarci su se uvjek kvalifikovali.Bosna nije ni na jedno takmicenje od samostalnosti.
kako nasi nemaju ljubav prema drzavi ? misimovic, bajramovic, jahic...svi rodjeni u inostranstvu, prosli ino skole fudbala i igraju za svoje
jadan ti je on, brate mili. Za Svicarce ce uvijek biti Jugo, a za nas uvijek Svicarac. Mozda i njega budemo priupitali, gdje je bio kad nam je bilo najteze. Ne bih mu bio u kozi! Harise, jesi li mogao naci dvije gore drzave na svijetu???! Cisto sumnjam!
Ako ima vecu zelju da igra za islamofobicnu Svicarsku onda neka idu u picku lijepe materine i on i Svicarska. A ako je samo laznjak Svicarcima i pokusaj da otvori vrata nasoj repci onda je momak naravno dobrodosao, valjao bi nam.
ma svicarac 100%, nema sta..... otac mu glumi na tv-vijestima nekog svicarca i kofol zove svog sina u africi na mobilni i prica sa njim njemacki na telefonu... a ne zna sastaviti recenicu na njemackom.. mater mu barem na nasem jeziku sa sinom prica posto ne zna ni beknuti strani jezik. mozda on bude samo propali talenat ali mi ide na zivce da nasi fudbaleri nemaju taj ponos i ljubav prema svojoj domovini kao igraci iz susjednih zemalja kao npr. rakitic, petric ili kuzmanovic. a svi oni ili su se rodili ili su skolovani u svici pa su ih na kraju ipak odbili.. dobar je on njima kad valja i daje golove a cim malo zakaze bice kao i ostali koji su krenuli njegovim stopama prokleti \"jugo\".... znam vrlo dobro o cemu pricam..
Ćiro, zovi ovo dijete...podhitno!!!
sramota ! zalosno je da jedan zdravko kuzmanovic, ivan rakitic i mladen petric koji su svi ponikli u svicarskoj ipak igraju za svoje maticne zemlje srbiju i hrvatsku (mada su svi bosanci) i sto im svicarci nikad nece oprostiti a nasi gelipteri poput jakupovica i ovog seronje seferovica izdaju nas kad su nam najpotrebniji. treba ih nalupati kad dodju na odmor u bih. prodane duse
Nastupa za Grasshopper iz Ciriha,a ne zna nesto puno o nasim igracima.Ali zato se o njemu prica...