Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok je savez lopovski navijaci ce se svetiti !!
Mislim da je jucerasnje navijanje pokazalo koliko je organizacija BHF:a disciplinirana i na kojem nivou je ta organizacija. Action speaks louder than words!
Smijemo li sad upaliti koju baklju :)
POLOZILI ISPIT
svaka čast igračima i posebno navijačima bih. ovako trebamo navijati mada koja baklja nebi dobro došla. svaka čast što ste ispoštovali upozorenje i ozbiljno ga shvatili.
Kako je bilo navijati za Belgiju ha, ha, ha, papak jedan.
NAVIJAM ZA BELGIJU.
ne mozes ti covjeku koji se spustio s brda \'92 objasniti da skodi svima kad zapali onu prokletu baklju! Zaista svima -- nogometasima koji moraju prekinuti utakmicu; ostalim navijacima koji moraju ono sranje uzdisati i gledati pod dimnom zavjesom; Bosni koju uvijek kaznjavaju kad Brdari (pardon Fanaticosi) to urade; cak stete i kinezima jer zagadjuju zrak! Treba im zabraniti da idu na utakmice, i pomogucnosti ili ih nauciti kako se ponasati u civiliziranom drustvu, ili ih vratiti na brdo!
Baklje su na Cristal arenu unesene sa precutnom dozvolom belgijske policije.To je svima manje vise jasno.VECERAS NE SMIJE BITI UPALJENA NIJEDNA.SVE BAKLJE KOJE SE EVENTUALNO PRONADJU KOD NAVIJACA TREBAJU BITI ODUZETE I PODIJELJENE RAJI KOJA CE UTAKMICU PRATITI PREKO VIDEO ZIDA NA KAMBEROVICA POLJU.
Neka se trese, neka se ori Stadion cijeli ima da gori...! http://www.youtube.com/watch?v=TAslJnMJp0k
Fikrete govno pateticno!!!
eto jedinstvene prilike za navijace iz rs i hb da dodju sa bakljama u zenicu :D
Navijaci koji su bacali baklje bili su placenici Belgijskog saveza,a nasi u Savezu Baksuzi jedva cekaju da se ovakvo nesto desi pa da kazu kako je za sve narod kriv.Zlotvori
BHF su jedinstvena pojava u evropi, njihovo navijanje je neprikosnoveno, fantasticno, odlicno, nevidjeno! Ono što je sigurno jeste da ovi momci nisu glupi tako da veceras ako bude baklji to mogu biti samo robijasi jer bhf zvanicno i nezvanicno pozivaju raju da ne bace ni sibicu u teren! BHF su jedna od boljih stvari koje su se desile ovoj drzavi nakon rata! Samo naprijed momci
NEKONTAM KAKO TI LIKOVI NEVIDE DA NIKO U EVROPI NEPALI BAKLJE PO STADIONIMA OSIM NAS SA BALKANA????....PA TO JE U EVROPI DAVNO PREVAZIDJENO AL ETO MI SMO KAO COOL KAD ZAPALIMO BAKLJE.....A USTVARI LJUDI NAM SE SMIJU SAMO SE PROVALJUJEMO!!!!!....NAPRED BOSNOOOO!!!!!!!!!!!