Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala kliksovci i jeste za Vijetnama
Da nije smiješno bilo bi tužno
U pa Vijetnam je rasadnik talenata, ne mogu se sad sjetiti niti jednog, ali rasadnik talenta su
Kada si privlacan covjeku koji je vlasnik PVF-a, najvece korporacije u Vetnamu, kao i najvece nogometne akademije u Aziji koja suradjuje sa najvecim svjetskim klubovima, kompanije ciji je direktni savjetnik Ryan Gigs. Kada su ti generalni spoznori Turkish Airlines, Nike, Visit Malesia, a ostatku ligi Brajlovic, Hepok, Bajra. Kada napravis respektabilnu akademiju sa trening centrom. Kada si dupli prvak i i imas svjetlu buducnost, a bosnjaci te i dalje pljuju, znaj da si na dobrom putu.
@kontrakontre Ima veze. Bravo za kometar!
@kontrakontre Kada ti Brajlović, Hepok...pukne petardu...
Ko buba ovu u narandžastom ?
Gledam juče prije početka utakmice imena naših igrača, mislio sam da ćemo bez problema pobjediti. Igra sumorna, bez želje, bez truda, svejedno bio penal ili ne, primili go ili ne... O čemu se radi, da li ima neki problem ili je to stvarno limitirana ekipa? Moje mišljenje da bi bilo reći istinu kakva god ona bila...
@klix.ba Kako to, a Turkish airlines?