Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rok trajanja 2 mjeseca i Vozdra....
tko ce se sa njim ziv sporazumiti
VUGDA VUGDA VUGDA U VUGLA VUGLA VUGLA
Čista politička "KARABITUŠA" SDP a,ovaj će ili kao J F H ubrzo da promijeni mišljenje ili neće nikad ni doć a biće ono evo ga, samo što nije, do Izbora. Šta su oni dosad nalagali čovjek ne može upamtit. Da će produžiti sa Ćirom ako uđe u P.L., pa J. F. H. pa GALATASARAJ, BEŠIKTAŠ. Eno na 7. Tv TUZLA AZMIR laže sinoć da je vratio preko milion k.m. dugova. Može seljaku svašta u torbu stat kad je obraz džon.Jasmin ,Azmir , Saša živa propast naša.
Sloboda ZAUVIJEK...
Sad ce tuzlaci moci uzivati u portugalskom stilu igre - defanzivni dupli deck!
Ovaj će ih prepadat do pobjede.
sa alferdom u premiership akobogda. crknite hejteri
vidi manijaka sto bale, tako ste i za ciru srali kad je dosao, a niko nije pisnuo dok je reprezentaciju vodio, nanu li vam vasu ;) ovima sto baljezgaju: iz betisa u banovice mogu da porucim jedno... vasi klubovi nizu uspjehe u premijer ligi. bando jedna vidjecete vi jos ko je TUZLANSKA SLOBODA
Ne znam kad će više naši domaći klubovi naučit da trener / menadžer ne može NIŠTA napravit bez dobrih igrača na terenu. Lahko je bit stručnjak u Portugalu gdje ti je svaki drugi fudbaler kandidat za velike evropske klubove.
samo nek je strano, nek nije domaće
Ma strano bolje. Iako je smeće, bolje je. Samo nek nije naše, može ko okrenut posao pa zaradit kakvu sumu. Gdje ćemo to dopustit. Bolje da ima Heinz, Pedro, Richard. Oni su daleko od nas pa im nećemo zavidit.
hahhahaha portugalski strucnjak potpisao za slobodu hhahahhahah al se ismija,da bog sacuva cuj strucnjak a potpisao za slobodu.
hajd neka su adzem ili uscuplic mourinho
Njemu ce trebati godina samo da se sporazumi sa igracima i da skonto ko koju poziciju igra uopste :D
Aljfredo moljim te hoću rezuljtate
Dobro dosao ! samo nek je sadikovic levat otiso .. :D treba kupit igraca zavrsavat stadion vratit dug od 8 miliona daj boze da unuce moje doceka :D
Dje nestade Jimmy ?
otiso rovit krompir hahaha xD