Karadayi
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
30.06.2014.
Komentari
45
Komentari korisnika
Sada šeranića pod hitno za počasnog građaina sarajeva proglasiti.
Ima jedno novo Šeraiću u vagini tvoje matere.
Mogućnost pojave drugog vala koronavirusa u Evropi nije tako mala, bar ako je suditi prema riječima direktorice Evropskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti Andree Ammon. Ammon je izjavila kako je pitanje vremena kada će se pojaviti drugi val i koliki će on tada biti. Rekla je to u jednom od svojih intervjua za britanske medije, dodavši kako još nije vrijeme za opuštanje, prenosi The Guardian.
Pederski - šeher-sarajevo.Šta ćete ako Puljić postane Papa.
Bravo za Đokovića.Samo se Bogu molitii samo se Boga bojati.
"Donald Trump inače misli da se sve vrti oko njega, a ovoga puta je otišao još dalje izjavivši kako Narodna Republika Kina, u jeku pandemije koronavirusa, želi spriječiti njegovu pobjedu na sljedećim predsjedničkim izborima"..........................Bolje da niste stavljali redakcijski nadnasov...........Naravno da predsjednik SAD ima velika ovlaštenja u velikoj zemlji koja se tiču cijelog svijeta. I naravno da ima pravo da iznosi svoje stavove.
KLUBOVI SU IZNIJELI SVOJ STAV TO PUNO ZNAČI. ONI TIME PUŠU U LEĐA VLASTIMA.TAKOĐER U ITALIJI SE PIKAŠTA KAŽU KLUBOVI I NISU U PODČINJENOM POLOŽAJU U ODNOSU NA SAVEZ.
Smijenite ovoga on je nepismen čovjek.
"Muslimani koji su u fizičkoj spremi obavezni su obaviti hadž jednom u životu." Ovo je netačno.Glavni uslov za obavljanje Hadždža su pare.Onda ide zdravlje.
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3168693-iranski-vrhovni-vodja-odbio-pomoc-sad-virus-je-mozda-napravila-amerika