Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja vam tabela BORAC ima 19 bodova,
a ovih skipara sto su se nalozili. razbili kamenom jednu sofersajbu i odmah sve nas pobili a jadnici poslali djecu da se biju a oni pobjegli na suprotnu tribinu. a za ove celikovce stvarno sramota. das im bod u mostaru a oni kuci nemogu dobiti sto neznaci da je olimpik nezasluzeno dobio. a volio bi da zeljo i sarajevo stanu na noge jer se puno bodova gubi kuci pa na vrhu gledamo stare BH klubove velez,sarajevo,zeljo, borac, sloboda i celik a ne ove kvazi klubove koji su ratno-profiterskim novcem i kradjom dosli do premier lige. volim te mama al ne kao velez.
A sta reci,bice bolje,nadati se.J.ebes ovu ligu kad se vec zna ko je prvak
ma ovo je komedija od lige,u 90% meceva domacini dobijaju,bruka i sramota
Drugar - Red Army je stariji od tvog sela - Sirokog Brijega, a zastave se mogu kupiti i paliti - nikakva umjetnost - sto uopste pricam s cobanima kojima je tradicija strana rijec.
http://www.youtube.com/watch?v=ujPtJmethRg batine od skripara, batine od policije, batine u mostaru. bravo red army dodjite opet
Izgleda da ova naša liga napreduje. Hvala Bogu. Prošle godine jedna gostujuća pobjeda se desi u tri kola. Čestitke Borcu i Olimpiku.
Mehmed Janjos od kada je trener Sarajeva nije uspio upisati gostujucu pobjedu. Zasto se cudite?i pored dobrih rezultata u EL sazrio za smjene.
NE valja ovo nista cim DODIK SJEDI U LOZI BORCA NA STADIONU...ebo laktase
LJUDI JEL MOGUCE DA LAKTASI NISU KOD KUCE POBIJEDILI....ILI JA DOBRO NE VIDIM??????????? HAHHHAHAHAHA
Jeste sarajevski, ali onda je Olimpik trebao dobiti prednost, jer je pobijedio...I pazite na greske, Borac nema 18, nego 19 bodova!!!! 6 pobjeda i jedan remi - 18 +1 to je 19 bodova...
ali sve se čini da nam se liga malo-pomalo popravlja.Čak 3 pobjede gostiju.Nije mala stvar.I zaista svaka čast ovom Borcu mislim da se nikada u istoriji PL nije desio ovako dobar start nekog tima.
nema nishta lose u naslovu, ruku na srce sarajevo je najpoznatiji klub barem van okvira BIH, Borcu svaka cast za pobjedu, dobro igraju i prvi su kandidat za titulu, cini mi se i zasluzeno, pozz iz tz, moja sloboda je riku slozila u mostaru, al nish novo...
pa ispravili su se u nastavku: pobjeda olimpika u zenici (:
pa jarane sarajavo x je sarajevski prvenstveno.Valjda imaju pravo da favoriziraju sarajevske klubove i Vukove s Otoke - hahahha