Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar pustinjski skočimiš nije najbolji na svijetu!?
Prošle sezone je Real u ligi u 11 utakmica bez Ronalda ostvario prosjek bodova po utakmici od 2,1 a sa Ronaldom u 27 utakmica prosjek 1,96. ZIDANE je bio ključ realovog uspjeha, bez sumnje.
GOAT - Messi
Tako je kad kvazi strucnjaci kazu kakav ronaldo, real bolje igra bez njega, nije on igrac.
kakvo ponizenje, covjek to radi iz sezonu u sezonu vec 11 godina hahah
Kada je Ronaldo otišao Real je morao promjeniti 4-5 igrača kao i sistem igranja. Sa Benzema,Kroos,Modrić,Isco itd. nema tempa u igri a ni osobe koja bi davala golove. Ovako su prosječna ekipa iz Španije
Da li ste vidjeli dodavanje Messija protiv Getafea kada je jednom loptom izbacio šest različitih igrača u 15x15 prostoru? G E N I J E!
razlicitih.. pa nece valjda istih :D hehehe
Cojek je bog za football..