Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roma nije zasluzila da prodje dalje... Pjanic i Dzeko losi kao da su igrali za reprezentaciju.
Roma sa Džekom na čelu ne bi osvojila ni bosansku 1. ligu Federacije.
@korisnički nalog 8 a dal bi bila bruka da je Leverkusen ili Bate isao dalje sa 6 bodova? :D
Ovi zvizduci su pretihi kakvi bi trebali biti.....
Pjanic je pravi coban
@vluchtstrook dzeko KLOC mrtvi
Dzeko i Pjanic uz oporavljene Gervina i Salaha rasturace kako u Italiji tako i u Ligi prvaka! Nisu oni krivi sto nemaju skim igrati u reprezentaciji, ne pozivaju oni igrace!
kako Dzekince?
Rimske binde
ova Roma bas ni zasta nije! Protiv BATE-a iz dvije utakmice uzeti jedan bod i proci dalje. Smijesno! Leverkusen u svakom pogledu bolja ekipa. Nije mi jasno kako ih je Roma dobila kod kuce.
nastimano..masoni..'naš..😊
Sto rekao Dzeko: "Gdje ste sada mishevi?"
ruku na srce nas dijamant i Roma su losi ove sezone. On je Romi posuđen do kraja ove sezone i moze se vrlo lako desiti da Roma na kraju sezone odluci da ne napravi stalni ugovor sa njim
Kada ste svi pametni sto Bayen 04 pobijedio Bate Borisova nemoze Barcelona B tim dijeca igrala.Dzeki nejde u Romi nepoklapomuse nista bosaki bakzus mi previse ocekvamo trener treba mijenjati, igraci koji igraju svi posudzeni na kraju sezone otice neki drugi klub .Meni se svidijo ljevi bek stoper, golman kod Bate Borisova pretcali su vise od Rome. KLDIJONICE JEBU SVE NAKRAJU.
Roma je puna trkaca brez kompasa i snagatora koji neznaju opaliti a niti dodati loptu...Dzeko nema skim dupli pas da razmjeni kako treba...Pjanic mora da radi na kondiciji i jacanju tijela, tehnika nekad nije dovoljna...
Za tvoju informaciju,Pjanić je pretrčao najviše na utakmici tj.12 kilometara.
Roma ne zasluzuje da prodje,ova igra nije ni za grupne faze a vec ostalo su snovi
Roma je isuvise jadna ekipa, taman za nase levate. Svaka cast za Genti iskreno njihov prolaz nisam ocekiv'o, Arsenaj najsigurniji par danas, sad ce u osmini finala naletiti na Barsu ili Real i noga im je
Veliki sam navijač Barce, ali mi je stvarno žao što Leverkuzen nije pobijedio i prošao dalje, metiljava Roma ne može dobiti Bate i opet prođe dalje. E, to je grehota.
Ma oni nemaju pojma.
koji sreckovici ovi iz rome..mogo je BATE i da pobijedi da nije golman rome bio raspolozen...
Ovo grehota a sav fudbal... karina teska.