Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijec delija je dovoljno da potvrde da su Turska kopilad.
Ziku ovo...za koji mjesec im nece trebati viza da udju u Evropsku zajednicu. Ha ha ha ha. Jedva cekam!!! Evropo..sretno vam
Timure glupane nema tih navijača koji se smiju zaletiti na GROBARE I DELIJE,vama jedino što preostaje jeste da nas kopirate!!!!
UDRI STOKU SMRDLJIVU NISU ONI ZA EVROPU NJIH TREBA PO KRATKOM POSTUPKU .
onaj @google iliti @sale je klasičan primjer četnika koji ima ograničen um ideollogije stvaranja velike (čitaj male ) smrdije ali to neće doživjeti jer je sigurno kao i ovaj na slici mastan i čeka ga infarkt uskoro ako Allah dragi Bog da!Hajde se ti sine uvuci u tu sobu gdje ne može niko da te vidi jer te ostali karaju u pakšu!A smrdi ko smrdi , gamad i šta ćeš, moraš naučiti da ih ne poštuješ i ne voliš i ne cijeniš!A što se tiče kolektivne krivice na ravno da postoji jer vidi se iz aviona (čitaj oboreni mig smrdije pri napadu NATO snaga) da bi ovi četnici i genocidaši bili spremni opet krenuti u rat ali ovaj put u samoubistveni jer nema više jugoslavije i oružja koje su skupile sve dotadašnje zemlje!
Nek su izgubili to je vazno! A srbi ko srbi nista drugo se nemoze ni ocekivat od firauna!
DA, ISTINA JE DA U SVAKOJ DRŽAVI SVIJETA POSTOJE HULIGANI, ZLOČINCI, UBICE I OSTALE VRSTE MONSTRUMA, MEĐUTIM - SRBIJICA JE JEDINA DRŽAVA NA SVIJETU KOJA TAKVE UBICE PODRŽAVA, PA ČAK I UKIVA U \"HEROJE\"!!!!! NJEMAČKA JE NA VRIJEME SHVATILA (VEĆINA) ŠTA JE FAŠIZAM I ODREKLA GA SE, A SRBIJICA SE FAŠIZMOM PONOSI, POČEV OD PEDERČINE KVAZI-ĐENERALIĆA DRAŽE, PA SVE DO OVE SISATE BABE JOKAVE NA GORNJOJ FOTKI ;-) :-D ;-)
@ Sale: to su bila djeca i zene.. ali to je vama ponos jer ste vi poznate pi.zde i kuk.avice. i to je dokazano da je najveci zlocin nakon 1944 godine. i ti se, ljigavce time ponosis? al\' su vas i izbrisali iz krajine i slavonije, SVAKA IM CAST !! a KOSOVO da i ne pominjem... hahahahaha..tada plac nemanje kusturice i drugih ljigavaca nije pomogao..pa ni bratija rusija, HAHAHAHAHA
A zbog takvih kao sto si ti ja se ponosim sto smo pobili onu Naserovu gamad u Srebrenici! :)
@ Google: vidis, zbog takvih maloumnika poput tebe ja sam VELIKI fan oslobodilacke operacije \"OLUJA\". kada ste, po ko zna koji put do sada, pokazali svoje \"junastvo\" i slogu. jado jadni stidi se sto takvom soju pripadas. cega se pametan stidi budala se ponosi.
Mama, mama a zašto ovaj čiko ne nosi grudnjak? A viđe ti mojih Bošnjaka što se protive huliganizmu i nasilju. Ma mi smo duša od nacije, EU će nas uvoziti samo da nas gledaju. Sad ću da čekam članak o sljedećem susretu naše nogometne repke i postam ovaj link.
vi ovdje govorite o muskarcu a ja vidim zenu, doduse jest istetovirana ali vidite joj sisa...sramota za policiju da ovako grubo postupa sa damom srednjih godina iz BG. Joke svi smo uz tebe! kad ce protesti zbog ovoga?
kako Allah dz.s. kaznjava ljude i na ovom svjetu... pogledajte face ovom ciganu prava svinjska fakat
Turci, taj \'sisoje\' na slici, kako ga vi prozvaste, vam je yebo mater, sestru i nanu.....a vi ste mirno stajali, gledali kako vam materi \'sisoje\' razvaljuje guzove i vikali \"HELPPP BAZNIJAAAA\", \"DZENOSAJD\"....pa vi sad vidite ko je sisoje!
Jeremy! Vracaj se vamo,ceka te musterija. Ovaj Sandza je fin frajer,daje baksis nakon prcanja. Meni dodjes 40%,ja sam posten bazrdzan,verujem da te boli guza.Hajd sad,pa me ne brukaj,daj sve od sebe.