Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj, legenda, citavog zivota navijac Zelje. Kada se sjetim prije rata, na svakom utakmice, gdje god da je Zeljo igrao, bijo je transparent. ZELJO VOLIM TE STOLE IZ BORA. RIP!
Lepa priča. Kod mene u familiji se Partizan obožavao(i uvek će se obožavati), ali pamtim da se, iz nekog razloga, veoma simpatisao i Velež, kao i splitski Hajduk. Stole samo nije dozvolio da ga poremete sitnice kao što su politika i populizam. Laka ti zemlja, Stole.
STOLE JE ŽIV i Zdrav!!
Zasto objavljujete neprovjerene informacije? Zasto to radite? Da Sam na Stoletovom mjestu, ako nije preminuo, tuzio.
Filmovi se snimaju o ovakvim ljudima a ne nekim lo jo što mlataraju zicomgu. Laka ti zemlja dobri čovječe!
Jednom je bem zeljezcar, uvijek je bem zeljscar.
I pitare, I Haseta, I Kosevo
Ode još jedna legenda. I kao klinac zapamtio sam njegov transparent na našem jugu. Svaku utakmicu. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
RIP
Počivaj u miru legendo.
Bio je veliki navijac i veliki covjek. RIP Stole. Jednom Zeljeznicar uvijek Zeljeznicar.
Za Švabom😪
E sta necu sve na klixu procitati boze dragi..Stole tebi pokoj dusi
ljudino, neka ti je laka crna zemlja.
a što je zivjeo u srbiji ovaj sandzaklija
Ma mars seronjo nacionalisticka