Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali evo citam 2.puta. i nijednom ne pise kolko je bio na kraju tezultat. pise: prokockali 2 gola ali ne pise jel sad ostalo nerjeseno ili sta?
jack graelish se napokon otrijeznio, pa poceo i on davati golove
Pep je najjaci trener, ne lupajte!
Najveći foler među trenerima.
Željo jos gori
Četiri titule u zadnjih 6 godina su osvojili na nedosuđene penale protiv njih... Sad' će Pep tražit' još jednu milijardu Eura da se pojača u januaru. Najdosadnija ekipa na svijetu.
Ti si svjestan da United je puno vise potrosio nego sto je Pep ... Da je lako biti trener sad bi ti umjesto klixa bio trener
Nikakva glupost, mozda po novinaru svi trebaju da skinu gace na etihadu, penal ko suza, igrac palasa prvi stigao do lopte.
Liverpool osvaja