Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo šampioni u projektovanju stadiona. vazda neki projekti, a bagera i kopanja ni na vidiku.
Ovi sto rade 3d prezentacije imaju iskustva i vjerovatno su na putu u dojcland!
Prelijep stadion , drago mi je zbog zenicana ! :)
Nadam se da ce uz stadion izgraditi i prijeko potreban parking za automobile (podzemni?). Kod nas niko ne razmislja o parkingu a automobila sve vise i vise...
Nekontam zasto bi eto bas u Zenici pravio se vakav stadion.Najvjervotnije zbog vecine stanovnistva i Infrastrukture:) :) Pa svak normalan bi rekao ako vec onda u Sarajevu i nista drugo ne dolazi u obzir!
bosanceros, mi u Zenici imamo i previse dimnjaka a i Alijin pasaluk smo branili ne zbog Alije nego da nas ne pobiju ko pse i nemoj sr*** previse, imamo najzagadjeniji zrak u Evropi, dok Federalna komisija za okolis sjedi u Sarajevu i ne pokusava da zaustavi divljanje Zeljezare, sad smeta stadion ili dzamija ...
to su ti zenicani koji pokazuju 3 prsta kad dolaze Manijaci i hode... ja zelim da ovo nikad ne uspije :D smrdis zenico, smrds zenico !
nedosanjani snovi može se reći za ovo
Gospodin načelnik Smajlović je obnovio putnu infrastrukturu u Zenici, sagradio atletski stadion, arenu, pomoćni fudbalski stadion sa umjetnom travom, doveo 10-ak stranih investitora u Zenicu itd. Dakle DJELA, NE RIJEČI. Pitanje ciganskog Mittala je pitanje Federalne vlade i njihovih talova. Slijedite primjere Zenice, Tuzle, Gradačca i Bihaća u razvoju BiH.
tu ce poslije biti i koncerti i boks i sve, osim toga to ce promjeniti sve, ko ajfelov toranj
grade stadion koji se nece vise od 2-3 puta koristiti u godini. mozda dode 500 gledaoca samo da vide stadion i poslije mrak. zar nije bolje otvoriti neku tvornicu i zaposliti 2.000 - 3. 000 ljudi.
To!
Kod normalnih ljudi tako nesto ne treba ni da se zamisli? To je investicija koja nemoze sama sebe da pokriva!Zamislite koliko ce biti troskovi odrzavanja!E sada se postavlja pitanje,sta ako se moze izgraditi takav objekt? Naravno takav objekt ne pase na ovu lokaciju? Bilo bi pravo ruglo za taj dio grada! Tako nesto bi se dalo izgraditu negdje ne periferiju grada! Na kraju postavlja se pitanje:? Jel su potrebni ZE tri stadiona?
hrab bh.nogometa???? pa da li ste vi normalni???
Nacrta se virtualni stadion(besplatno)sa jeftinim krekovanim softverom,a onda se organizuje prezentacija za guzonje(sijelo u stvari)na kojoj se supljira i usput pojede i popije 50.000 km.
Bice ovo spremno Za ljetne olimpiske igre 2020 A kad komisija skonta da smo zaboravili traku ilabejan smo.
Fantastican plan za stadion. Bravo Zenico!!!
Fantasticno!! Sa Srecom!!!