Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Pogba kad te vidim kako trcis isti si onaj Mirsad Burdalic -zvijezda mozes biti ti 8.sezona-zek-zek dadule:))
Safet Dusic - Mpappe
Susic majku mu
...Mbappe majkumu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne sam Mbappe.
nema tu mjesta za surovu iskrenost,vec samo surova istina. brze je,jak na lopti i dobar dribler,a jos k ttome dodati i odlican strijelac. bolji je mozda i od messija i ronalda kad su oni bili njegovih godina,ma ustvari vec je bolji od njih on odvede svoju repku dalje a oni ce kuci samo da vode svoje saigrace. dobro i dalje su bolji statisicki ali na klubskom levelu :)
A jeste, odvede dalje ekipu koja ima Griezmana, Pogbu, Varanea, Dembelea, Kantea, pa cak i Girouda i Matuidija... Ovime ne osporavam nikako njegov kvalitet koji je nemjerljiv, ali Ronaldo sa Portugalom nema 3 igrača svjetske klase, sve sa njim samim
@medex A kakve to igrače ima Urugvaj pa bi to trebalo služiti kao opravdanje što je Ronaldo ispao?
Mehremicu, vako si i ti mogo!
....pocrniti u Makarskoj.
Pogba je veoma inteligentan igrač i van terena. Aktivno priča 4 jezika.
@apoxiomen007 Bakayoko Slišković?
Mbappe kao Pape! Kao igrac, da se razumijemo!
Talenat je jedno a vriejdnsot drugo. Za sada je momak strahovito brz, a sa brzinom ubuduće će padati i vrijednsot. Ipak biti golgeter u reprezentaciji kao Francuska na svjetskom prvesntvu je znak ne male vrijednsoti !
ti il si glup il si glup
@kub "... sa brzinom ubuduće će padati i vrijednsot..." Sta si htio reci?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko prizna pola mu se doda