Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ove cijene na tm.de su ogromna glupost i vjerujem da mnogi pojma nemaju odakle tm.de ove cifre. Evo ja cu vam objasniti ... Skupis se nas 20 sto misle da se razumiu u neku od liga ( da nisu lige petice ) i bubamo cifre igraca. Administrator tm.de uzme u obzir sve navedene cijene pojedinih igraca i uzme srednju vrijednost. Dugo sam clan na tm.de i dobio sam punude da nesto slicno i ja uradim (za moju ligu) ali ja sam odbio ... jer ove cifre nisu realne. Realno ko ce dati tu silnu lovu za te "igrace"
Ja za sve ne bih dao ni 10 000.
Zeljooooooooooooo
Prema ovoj listi - Bilbija i Komazec sedmi i osmi po skupoci, a realno su najbolja dva igraca u ovom derbiju.
Ma ovo su klubovi za pozaliti. Dam cenera i da mi se nosite sa ociju.. nigdje nas na regionalnoj mapi nema..
Kevin Grosskreutz skuplji od obje ekipe zajedno. haha
jesul ucjenu i stadjoni uracunati
od navedene sume, pola igrača Sarajeva garantuje novac svojim menadžerima, a ne klubu...
ne mozes ti ovih 30 zajedno prodat za 5 miliona
zeljo milja, sarajvo milja i po
2-1,KARAJ ŽEELJUU ALEEEEEEE
To vam je svakako jedino cemu se ponekad mozete nadati u toku jedne sezone, pa ako vam je tolika satisfakcija, samo uzivajte... Mi se zadovoljavamo titulama na kraju...
43_ZLA Uredu je, djecace...