Derbi na Bilinom polju
0
Počinje nova sezona Premijer lige BiH
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
forza Čelik kuka ko kuća
Čelik-Željo- čisti kec
CELIK -ZELJO DANAS CISTI X :)
Borac
http://ubaci.robijasi1988.org/view-887_tim.jpg
chast zelji, ali bodovi ostaju u zenici.
Imam osjecaj da ce bas veceras ZELJO prekinuti taj neugodni niz sa gostujucih terena. Pada Celik ko da gledam... A mi cemo Slobodu da nakantamo i da ih odmah usmjerimo prema drugoj ligi.
titocortez-kako bolan nemoze sarajvo da privuce pet hiljada sta bi ti olimipk modrica ma to je derbi kola cccc ,a sa adom se salzem mogli su veceras celik zeljo sutra sarajevo sloboda nepitmo se mi.
Jeste vala sve na sadionu Asima ferhatovica je derbi, pa i kada bi igrali s drugorazrednim vratnikom, onda bi bio komsijski derbi
Čuo sam da Rudar ima kobajagi navijače. A drago mi je zbog Olimpika, još jedan Sarajevski klub u Premier Ligi, eno i stadion će im se srediti - ma super. Samo da prekinu neugodnu tradiciju upadanje-ispadanje već da ostanu bar koju godinu u ligi. Inače, pobijediti će onaj ko ima najviše para. Rekao bih Zrinjski ali uz malu dozu opreza jer i Široki uvijek ima jake sponzore. Volio bih da Sarajevo razbaca te snobove po tabeli ali bojim se da im nedostaje motiva. Kad shvate da neigraju samo za platu već i za one navijače onda će tek sve biti otvoreno. Slijedeće godine vjerovatno dolazi Jedinstvo/Orašje i Drina/Kozara.
levatu sarajevo je institucija...skim god da igra to je derbi.mogo si se izjasniti iz koje si skupine.sigurno vas ima dosta!!!
Ne kontam sto ne prenose veceras utakmicu iz Zenice... Najave kao derbi pa ne prenose, pih... Idemo u Zenicu po bodove!!! NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!
joj ovog bht uvijek fula sa prenosima, pa sarajevo i ovako ne moze pet hiljada navijaca da privuce na kosevo, a sa prenosom ce jos manje
Naprijed Zeljo ljubavi moja! Idemo na pobjedu.....
Sve najbolje, rođeni