Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi ja kao navijac Zelje trebao da pisem neke pogrdne rijeci vezano za Sarajevo,al necu jer ja nisam ljakse kao pojedinci koji sebe nazivaju navijacima Sarajeva a neznaju ni sastav svog kluba,sretno svima pa dokle se dogura. SRCU DRAGA BOJA PLAVA.
Sad ko trebamo da te pofalimo za to??? ma daj, nema ljubavi sa plavom bojoj, zakleti mrzoljupci FKS, sve bi ste dali samo da crkne SA, al khurca graha!!! MI SMO DIVOVI, SVAKO NAM JE PLIJEN...
Vec je cijeli sjever u jad i čemer obojen! :) Zna se ko su najveci dusmani Zeljeznicara kroz historiju, daBogda se raspali udbasi jadni!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno momci,nadamo se povoljnom rezultatu.A ovi mali plavi kompleksasi sto vise prate nasu svetinju nego svoj klub(koji u Evropi ima gol razliku kao Tahiti u kupu konfederacija)neka se jave sutra nakon vecerasnje katastrofe.
Kao sto ste se i vi javili nakon Zete i konobara koje ste prosli na svu srecu... :) Mi nismo ckepi, i da izgubimo 10:0 opet smo najbolji i najtrofejniji BH klub...
...al ga primate kvalitetno, onako jadno čemerno kako vam dolikuje svake godine u evropi...
Kukesi . . . hmmm, zvuci slicno kao Kusisi , ahahahahahahahahaha
Hajde Lazare, hajde Lazare jebi menstrualne otpatke, udbaske prevarante, malene jufkice...