Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ he,he imami i vas da nam uljepsate zivot.
.........i kad ih odrezes, stavi ih familiji u supicu......
....evo mene stigla sam. jeste me se poželjeli balyje. sad ću ja samo da se raspakujem. teta bilja će vam sad odrezati do kraja te vaše male osunećene batrljke. samo polako i ne gurajte se stoko.....
za hErCeGoWaC HAJMO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVNO
Hajde ti pi*ko reci sto si, ako ti je prababu guzio Turcin 500 godina....hejjjjj 5 VEKA!!!!!! Pa sta si ti majmune, poturicki! I sve da neces priznati sto si, vidi ti se po tenu...hehehe
STOKA POTURCENA
Ti imas m*do Marjanovo! U Hrvatskoj imas \"da sjedis i cutis tu gdje jesi\", a u BiH imas ....hehehe sta mislis?? PS sto se tice \"guznog crijeva\" ....pa vi se skutorici borite da dobijete bar dio toga! :-))))))))))))
cuj ove bule ... bosanac-pravoslavac, bosanac-katolik itd... jel te to babo nasavjetovo da mjesas narodnost s vjeroispovjescu? srbi, hrvati i muslimani je ispravno. ko vam je kriv sto ste se poturcili, pa sad nemate narodnost, vec samo vjeroispovijest.
ja imam dvije domovine. hercegovinu i hrvatsku. u obe imam nekretnine, a ti uzivaj u tom svom guznom crijevu.
baliye vidi se da ste prave seljacine. alkohol, cigarete, harmonika itd... , a zavijate ko oni majmuni s minareta.
@Kusta Ne, ja ne vrijedjam, vec govorim istinu. A ti, sta si TI \"kusta\", jesi li ti Bosanac-pravoslavac, Bosanac-musliman, Bosanac-katolik....ili si Kusta-srbijanac-cigo?????
Mackice ne vrijedjaj Kurde. Oni su narod i to vrlo brojan za razliku od ovih nasih domacih izdajnika poturcenih sto dobise naciju prije deset godina.
parada balinluka primitivizma i seljakluka. cuj harminika i sevdah i to zavijanje po Lisabonu, hahahahahaha koji cigani jos da znaju pjevat vec se gule ko da ih deru :)
parada balinluka primitivizma i seljakluka. cuj harminika i sevdah i to zavijanje po Lisabonu, hahahahahaha koji cigani jos da znaju pjevat vec se gule ko da ih deru :)
@@mackica Da, imate, isto kao i Kurdi.... i oni imaju 4 \"domovine\"....Turska, Sirija, Iran, Irak....a od toga NISTA! ;-)