Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mire obukao pulovercic da se ne prehladi!!!
Cestitam
Pjanicu zlatna lopta 👌
Čovječe, 4 igrača iz bivše Yu!!!
Bravo Pjanke...
Meni samo nije jasno kako je dospio Ronaldo kao najbolji igrac Serie A, ocito je samo stvar marketinga...Niti je bio najbolji strijelac Juventusa, niti Serie A, asistencije 0 bodova..
@ajroncojek Najbolji igrač se ne mjeri najvećim brojem asistencija ni golovima nego općenitom igrom i važnosti za ekipu. Ronaldo je daleko najbolji u toj posrnuloj ligi, a posrnula je dobro. Skoro nisu imali Europskog prvaka, natjecateljski su nula, klub iz te lige izgubi s velikom gol razlikom u Zagrebu od Dinama. Čim Pjanić bude u timu lige znaš kakva je :D
svaka cast Pjanicu, promovises BiH vise neko troglavo predsjednistvo
Mire nedaj obraza...
To Pjanke, sine kalesijski :D
@istina17 ... džeko na aparatima.