Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već dugo nije na vrhunskom nivou, al njegova kreativnost u veznom redu će itekako faliti našoj reprezentaciji. Hvala ti Pjana za sve❤️
Vidjeli smo kako je bio kreativan u veznom redu poslednjih godina.Ono bas kreativan.Dodavao unazad,bjezao od lopte,a trebao da bude pokretac.On i Modric ista pozicija,a dva svijeta razlicita.Ovaj sa 34 u penziju,ova drugi sa 39 glavna karika u velikom Realu,a u reprezentaciji Hrvatske neprikosnoveni lider koji igra po 120 minuta.Vidio je i Pjanic da ne moze pruziti ono sto je mogao prije 10 godina.
Pjanic nije kreativan vec 4-5 godina u reprezentaciji. Za klubove se nekako i provlacio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok je igrao u Juventusu bio je igrač svjetske klase, prelaskom u Barselonu doživio je strmoglavi pad u karijeri. Nikada više nije dostigao taj nivo. On je igrač inteligentnog pasa, jedino je imao slaba pluća, nije nikada mnogo trčao. Jedino je u Juventusu bio spreman i trkački, ali pametnjakovići iz Barselone su ga uništili. Nije igrao, zato je pao. Šteta, mogao je imati daleko bolju karijeru.
Mogao je imati bolju karijeru ali šta je tu je, neka je živ i zdrav. Realno je pravo dobar keš uzeo, može ostatak života uživati ko beg u plodovima svoga rada i talenta. Sretno Mali prinče 🫶🏽
Hrvat Dzeko da malo obraza ima bi isto uradio i prepustio repku mladjim igracima...
Hvala ti doktore fudbala.
Hvala ti doktore fudbala.
sta đeko ćeka,vrijeme je da i on ode
Vidim par papana se u proslom clanku zakacilo na moj komentar sto sam dao podrsku pjani ako cemo iskr nije to bilo to zadnje 2 3 god al je jedini igrac uz dzeku bio klasa za ostale,nadjite mi sad tri igraca iz repke koja mogu adekvatno zamijenit pjanica u veznom redu konkretno i povlacim sve sto sam rekao ali mora bosnjo popljuvat svoje dzaba....
Zakasnio je nekih 15 godina…
Nek si ti to objavio na bosanskom svojim Bosancima da te svi razumiju...
Hvala ti mali prince na svemu ♥️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Najveći maneken što je igrao za reprezentaciju. Nije se oznojio nikada. Ali eto, hvala i sretno..
Hvala maestro❤️
Steta sto se nije ranije oprostio
Hvala za sve!🫶
Pjanic je obicna prevara i seljacic koji nikad nije nista uradio u repci. Samo uhljup kap Dzeko od 2014 pa naovamo moze ponizavat bosance sa rjecima da je kalesijski seljacic legenfa om. Da jeste kad se navali na sofu sa dzekom u Dubrovniku uz hladnu pivu pokraj tv gledajuci luku,kovacica i ostale kako se bacaju na glavu za hrvatsku.
Hvala za sve sto si dao reprezentaciji i hvala sto si se oprostio.
Sramota ga Barbareza,jer zna da ne bi pred Barbom mogao glumiti neki lazni autoritet. Isto ceka i Dzeku,jer je dosao covjek kojem nece moci svoje folove prosipati i biti nedodirljiv. Barbarez je vec sada istinski autoritet koji smije i ima petlju da svakom kaze u oci i da ga se slusa. Barba je jedini koji je sa ovih prostora,a moze da promijeni nas kompletan pristup reprezentaciji.Neki ce sami otici,a neke ce on lagano prizemljiti,pa ce morsti ili zapeti ili se pozdraviti.
De ti malo pljuj balianderu