Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo na eurosportu samo hvale Pjanketa. Kažu non stop, totalni vladar sredine terena i trenutno najbolji igrač Juventusa i jedan od naj u svijetu. Pogotova zadnja akcija. Vele dribla očima lijevo-desno nisu to nikad vidjeli i onda prečka !!!!
@MehoPudlica ...ne provociraj...Modric je odlican igrac i velika radilica a Pjanic sjajan tehnicar...trenutno su obojica u svjetskom vrhu na poziciji veznih igraca.
Koji je Shit onaj Shick
mandzo kralj... samo lezi frajer
vidi sto ih zajebava
Pjanke, idealan igrač za Barcu
Forza Juve
Dzeki treba Pjanic u sredini. Edin je vise proveo u sredini gradeci igru nego na prirodnoj pozici. Ni jedne upotrebljive lopte nije dobio. Roma totalno hendikepirana u sredini.
I da se Mesi jos jednom sjetim familije. Pored ovakva dva dragulja on nemoze da nas proguta pored uboge Grcke
Roma se dobro nosila sa favoriziranim Juventusom...medzutim Romi trebaju 1-2 dobra veznjaka ili neko kao Salah da odvuce odbranu pa da Dzeko proradi punim kapacitetom... Juve mi ne izgleda dominantan kao prosle sezone a Pjanic je apsulutni vladar sredine...bice zanimljiva sezona u Seri A. Juve uvijek favorit a tu su Napoli, Inter i Roma ako podese igru za Dzeku.
dzeki treba svi da izadju sa terene, po mogucnoati i golman, da ga on zabije
@Regulator1 ...hvala...volim sport, posebno nogomet i kosarku.
Ova utakmica nikad nije bila pod znakom pitanja. Jedino pitanje je bilo, da li Pjanic kreira igru Juventusa ili ne. Mislim da su i najveci skeptici veceras dobili odgovor. Pjanic je kreator po vokaciji, tako da nije bitno da li se radi o Juventusu, Barci, Realu, ili nekom desetom timu. Pjanic je jednostavno najbolji na svijetu na svojoj poziciji.
Bravo, redovne musterije i opet ce plakat sa sudijma Juve pobijedio.
Strasni Juve ⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
Džeko više ne može da postigne gol, čak ni iz penala
Džeko više ne može da postigne gol, čak ni iz penala
znaci Dzeko u Kinu,jos samo tu mozda moze da zabije....
Juventus redovno puni skotnu kerusu. Nema veceg meraka gledati Radju kako gubi od Juventusa. Pjanic je doktor ove igre. Sta je covjek radio veceras😱😱😱
Šarafi i Peroti igraju neku pozicionu igru m pročitanu bez probojnosti, iluzorno je govoriti nema Salahija. Čini mi se da se i Nainđolan potrošio nema zadnjeg pasa kao prošle godine. A Džeko ? Odsječen je mislim. Iskreno bez subjektivnosti mislim da Frančesko ima plan da doradi mlade snage za naredne godine i Džeko mu treba za to.
pjanic je imao priliku da zavrsi utakmicu u 92 minuti ali je pogodio precku
Golman odbranio. Islo ravno u 90.
forza juve