Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanke je velemajstor. Pregled igre, penali, odbrana, asistencije, slobodni udarci, korneri, briljantni pasovi, lik pokriva sve segmente igre. Jako tesko je naci tako kompletnog fudbalera danas, jer se vecina specijalizira samo za neku poziciju.
Skočimiš Luka je izabran za najboljeg samo zato jer su ga oni panjevi iz Reala pogurali, a to iz dva razloga. Cilj je cutuka prodati dobro sad ubrzo, jer mu je vrijednost realno oko 3 miliona Eura, a drugi razlog da napakoste Ronaldu. :)
@Skutorikseru Ovaj izbor skočimiša za najboljeg fudbalera je najveca sramota u historiji fudbala. Doduse, lijep je ko slika, mozda je jedino klempavi Vida ljepsi od njega :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cast je i nama da svjetlas obraz ove napacene zemlje...svaka cast majstore
@Kliksers ...to je tema za diskusiju...ne bih se bas slozio da ne odigra ...kad u reprezentaciji svi fudbaleri budu znali sta i gdje treba da igraju , tada mogu i njegovi kvaliteti doci do izrazaja..al dok bude svak trcao i kuda treba i kuda ne treba tesko ce i on sebe naci tu ...u Juventusu se vidi njegov prostor kretanja. .....i u reprezentaciji skoro svaka njegova lopta ima smisla..mozak je momak...a sto se tice penala..pa nije penal bio jedina sansa za odlazak na prvenstvo
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Pjanić je dobar svima osim nama
Zaluzeno si medju najboljima. Respect
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
svaka cast pjanke. najbolji si💪💪💪
Samo doktorski, Pjanke! Zastekaj tu evropsku titulu za pojas junacki, pa da onda i tebe predlozimo.... 'Imamo koga', sto bi nasi ljudi rekli. A imamo i osnova. Da si samo sebicniji s loptom, ne bi se moglo platit'...
Da ovaj krkan spicasti igra za Srbiju ili Rvacki bio bi mozda najbolji kao nas Luka,dok ovako samo bleji ko tele.Najbolji u Italiji je nas Mandžo,to zna sva Bosna.
Di si Pjankeee...cestitke za osvojenu nagradu p.s. FORZA INTER
Modric mu ne moze ni kopacke vezat. Onaj modric slobodnog udarca ne zna sutnut
@strateg modric cuva koze, znaci cojk kozojeb. Nas Grande Pjanke prica 6 jezika
@strateg znaci vi ste ti kozojebi kamenjarski
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Profesionalni ganjaci lopte, entertaineri za široke nstodne mase, najmanje bitna stvar u životu - nogomet. Ali zato promocija zemlje, turizam, marketing i na kraju sami igrači. Oni se puno ne pitaju, klub te prodaje, njihovo si vlasništvo i investicija.
Pjanicu na kojoj si plazmi gledao SP?Samsung,LG ili pak crno-bjeli tv?
Sta kazes "bjeli"! Nisi savlad'o ni maternji hrvatski, a Pjana ti govori tecno pet jezika.
@rolenc os rec da ovaj spicasti krkan zna beknit?
To pjana kralju, a boli te racku igraš za repku kako treba,ovi sto pisu da se cuvas ko ih hebe i ne zaslužujemo da bolje igrača u bh dresu.
@ratomir igraš*
Cijene te samo u 23,7%, mamu ti glavatu