Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se Jos ne budi iz sna. Zivotna greska napustiti Juventus.Tacka.
Ono sto je na njegovom racunu nije san kao da je njemu kao i vecini fudbalera bitno gdje igraju, to je posao bas ka sto bi i ti presao u firmu gdje si bolje placen
Transver od 60 MILONA je stvar izmedju Juventusa i Barselone .Nije to Novc, koji prima igrac. Zasto je Mesi promjenio Firmu ...zato sto firma ne ispunjava dogovoreno .Zasto je Pjanic na posudbi .zato sto ugovorom vezan i u slucaju posudbe to vise nije ta plata uslovi se mjenjaju.
ne daj se Pjanke...Turska ili Spanija...sve najbolje!
Zavisi ko će biti trener.
Petev ako ga pozove u novembru, treba ga držati na klupi. Tu je najkorisniji, a neće se valjda ni povrijediti.
Objektivno se može vratiti, da dohvaća lopte. Pa reprezentacija se preporodila, kako ova ubleha ne igra. Da je igrao prošle dvije utakmice, kvalifikacije bi za nas bile završene.
na vrijeme rezervisi serifa konjevica
Grohotom.
Pozdrav za ekipu iz rs-a, eto nama cjelovite BiH na proljece. Jedno veliko hvala bi bilo lijepo od vas posto cemo da vratimo kredite koje je Laktasenko spiskao.
care jesil ti vidio kako Gavi i Pedri igraju?Barcina djeca, buducnost klub, igraju skoro pa savršeno, i ti hoces da njih stavi na klupu da bi ti igrao? haj se umij
Šta ćeš tamo..spor si ti za barce
Pjanicu, opet ces bit na klupi. Barcelona nije klub za tebe. Uopce spanjolski nogomet je brzi od italijanskog. Tebi Pjanicu odgovara italijanski nogomet, gdje mozes drzat loptu.U Barceloni to ne mere.
Što,fali im oružar?Neka te gdje si i ne laprdaj.
Ne vracaj se nikako za tvoje dobro