Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Pjanke majstore :) Samo deri
1 go i 1 asistencija zasad....be continue
A u Repki isto sakat :)
nema covjek skim igrat u repki kad su sve panjevi
u romi ga pokrivaju de rossi i naingolan,i de vise shvatite to a ne samo lupat napamet.pjanic je igrac koji se slabo vraca nazad.a i vecinom nekad igra preko k,kao da je u nekom svom svijetu
Isti Subotic iz rep Srbije, imaju pored sebe klase od igraca pa se slepaju... Kada treba da se ponese igra , nigdje ga ...
Prevara od igraca..
veliki musliman
Bravo Pjanicu za gol i asistenciju, ali ti ocito ne znas trcati pravilno. Evo, kod gola se opet drzi za clanak. Jest' nekakav svilen, brate.
Bravo Željovac Pjanke!
Juce je bilo ma kloc sta ce on ne moze meda a danas bravo majstore to pjanke samo deri
ovi nesto seru sto ne igra za bejha tako hahahaha pa jadnici sa kim ce igrat medunjanin susic i ostali invalidi
dobar ucinak, još da ovako igra za repku ..gdje bi nam kraj bio ....
Bravo Mire. Sušića u tandem s Pjanićem. Možete minusati ali brži je i bolji od Medunjanina koji odavno ne igra, jednostavno nemamo bolje opcije trenutno.
medunjanin je statista
Hrabro na Vels ZMAJEVIIII!!!!!! Ibisevic , Pjanke, Zukanovic....Od vas se najvise ocekuje!!!
Zabi Velsu jbt