Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad si ispo pizzda u rangu Bakira Izetbegovica
Nek si mu rekao Pjanke, ko mu hebe materesinu. Ovaj ti upropastio najbolje godine u karijeri, a ti mu sad trebas birati rijeci. Fasista i mrzitelj mulimana. Jedino si pogrijesio jarane, sto si to obrisao.
Dragi Miraleme... Dok imamo rijeci u ustima Onda ih mi kontrolisemo,a kad izadju iz usta Onda one kontrolisu nas.
Pjanić Kuman je Kurton od trenera al i ti si još veći Kurton od igrača. Zahvali se svom menadžeru koji je uspio takvog kurtona od igrača utalit Barsi za 80 miliona ja mu skidam kapu. Realno ti i jesi za Turske lige
Potpis,advokat
I ja govnetu sve najbolje zelim..ali bojim se da ce neko zlonamjeran izvaditi moje rijeci iz konteksta
Gnjido mala, mangupisao bi se a nemas damu...bljak
E moj Mire manje pricaj vise igraj da si valjao ostao bi neznam evo i u repci kako te nema pobjedzujemo, sa tobom izvini ne ljuti se kao da igramo pod rucnom sve je nekako usporeno.
Tek sad si zajebo i šefa i stanicu. Loše, Miraleme, loše. Prvo napišeš ono, aj, jbg, tvoje viđenje, iako seljačko, tvoje je. Onda obrišeš, što rade samo shupci. I onda nakon toga pišeš ovo... Ko te savjetuje, odmah mu otkaz uruči.
Poslije yebanja - nema kajanja! Mi zene to najbolje znamo a ti pjana sledeci put ispeci pa reci! A ne ovako ko najveca čkapi brises poruku...e moj pjana, nisi ti ni č od čovjeka vec obicna pizzda
Šta pjana ti najviše voliš???
Kako i ne bi želio. Spasi ga riđi Kuman, inače bi truhnuo na klupi osrednje Barselone, bez da se ikad suoči sa sopstvenom osrednjošću naš biser of Luksemburga. Ovako se bar sveo na mjeru i klopara u solidnom Bešiktašu kao Bosnalu nogometni janjičar. 🤣
Popljuvao Barcu onda?
Tipicni predstavnik Bosnjaka.. Bolji je cak i od Bokira.
U pravu si za Koemana, al si ispao totalni krelac..
Nek si mu rekao Pjanke, ko mu hebe materesinu. Ovaj ti upropastio najbolje godine u karijeri, a ti mu sad trebas birati rijeci. Fasista i mrzitelj mulimana. Jedino si pogrijesio jarane, sto si to obrisao.
E moi Pjaniću.. Al haj sad yebiga, ko ga yebe svakako je majmun
Ne znam koja je potreba ovih slavnih da objavljuju bilo šta. Igraj fudbal, uzimaj lovu i ne pravi se pametan.
Dobar je mali na fifi18, 86 mu ocjena ;) Ebga to je moj vid stednje u ovoj skupoći
ispo počka