Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas najbolji zmaj sad za sad.
@Shele Najbolji od kako mu je Prosinecki nasao pravu poziciju. Mozak i oci ekipe, jedino kad on ima loptu ja znam da je na sigurnom...bez njega bi bili puno slabiji.
PRVI JE DO DŽEKE.OVO MU JE BILO DALEKO NAJBOLJE IZDANJE U REPKI.ODIGRAO JE ZA ČISTU DESETKU. PONOVI IGRU OPET PROTIV GRKA,A BIĆEMO I KOMPLETNIJI KAO SASTAV.TO ĆE BITI JOŠ JEDNA POBJEDA.MUDTO I HRABRO DO NOVE POBJEDE.SRETNO MOMCI.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pjanicu ti se fudbalski genije. Ne slušaj smradove kada pljuju na tebe jer ne podnose ničiji uspjeh, pa ni tvoj. Voli te Bosna i Hercegovina ti si njen ponosni sin. Samo naprijed u nove pobjede.
Kako volim ovog momka zbog ove njegove price i prizemnosti.. o fudbalskom znanju ne treba trositi rijeci.. pjanke je to!
u pozadini klasicni bosanski problem..platis vrata dvije milje i onda se ne mogu zatvoriti jer su levati pretegli baglame kad su postavljali 😂😂
Primjer prvavog igraca i covjeka!
Kupite mikrofon, ko da je upaljacem snimao zvuk. PS Pjanke najjaci!!!
Ljepota vidjeti zastavu nezavisne i vjecne Republike Srpske na tribinama u Portugalu. Srce ko kuca!
malo si pojebo pojmove, kosovo je nezavisno, rs je entitet
Ljepota vidjeti zastavu nezavisne i vjecne Republike Srpske na tribinama u Portugalu. Srce ko kuca!
Pjanicu, ako ovo citas, reci bolan Besicu da ne carini toliko loptu, da malo brze dodaje...fakat nema smisla da nam toliko usporava igru. Eno Ronaldo se provrijedio, valjda nije puno, ne sikiraj se :) :)
Kako me samo iritira ova krava sto non stpo prolazi za vrijeme intervjua. Seljanka nema pristojnosti a ni mozga. Jos na kraju mase nesto rukama. Mrs u svoje selo seljanko.
ne treba se plašiti italije i unaprijed joj predavati prvo mjesto. pjanke igraš u trenutno najjačem klubu na svijetu rame uz rame s najboljim igračem svijeta, pokaži to na terenu protiv grčke sutra.
Jedan od onih koji su previse prehvaljeni a pojma nemaju
seljak
Seljak ti je čaća što je te sklepo
Koliko je samo prostojan. Svaka cast.
Ovo je AMBASADOR BiH ni Crnadak ni ovaj ni onaj. Imena vjera ko je iz koje stranke ne interesuje me samo želim da kažem važnost ovih momaka svih NAŠIH ZMAJEVA i njihovo predstavljanje sebe ali i moje jedine domovine Bosne i Hercegovine 🇧🇦🇧🇦🇧🇦👊
Mislio sam da je papak kao i salihamidzić dok je igrao u dresu repke. Međutim tek je počeo da doprinosi repki i nadam se da će ostati tako. Svi klubovi za koje igraš postaneš brzo zaborav a reprezentacija nikada nezaboravlja. Be hairli mire. Nsdam se tvom pogotku sutra.
bravo KLIX