Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanke, nek' je i 8 miliona, samo nek' je redovna.
Pjanke sad Tarkana pozovi da pjeva
Eto ti Kuvajta i Kazahstana pa svima pokaži da si majstor. Može???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi znaju da je on Pjanica zelio eliminisati iz tima vec na polusezoni jer je htio dovesti jos jednog Holandjanina, Wijnalduma, na njegovo mjesto. A, uz to, Pjanic nije prvi igrac koji je sa Koemanom imao takvo iskustvo, on je poznat po tome kroz svoju ne bas blistavu trenersku karijeru. Od sikaniranja Joakin-a u Valenciji, pa do nekoliko igraca u Evertonu. Kako je Luis Suarez rekao, u 10 dana treninga na pocetku sezone je vidio kolko je to covjek bez karaktera.
Miraleme, da ti malo osvježim sjećanje. Nije te trener od početka prekrižio. Dobijao si šansu, iako je nisi opravdavao, sve dok nisi počeo stavljati slike Alegrija po društvenim mrežama. Od tog trenutka ti više nije davao priliku. Poslije ovog intervjua, možeš zaboraviti na Barcelonu dok je Koeman trener. Možemo ne voljeti Koemana, ali naše dijete nije u pravu samo zbog toga što je naše.
pjana pogledaj utakmicu Francuska i BiH nijedan korner nije izveden kako treba ni jedan slobodan udarac loptu dodajes slabijem igracu na 5. metara od sebe nisi dobio vecu ocjenu od 5.
gledaj kako je igrao Platini ti to mozes
Mire volim te ko svoje djete ali ali nije Coman kriv nego ti dajes 30 posto na utakmici od onog sto mozes .protiv Francuske si dao samo jednu loptu Dz eki na prsa sa 30 m. i podsjetio na stare dane.
Ma tebra i los si ,bijos se Hlopte.
Sad si opet bez mozga popljuvao ovog fasistu iz holandije , koji najvjerovatnije zbog holandskog bataljona i srebrenice je tebi to radio. Besiktas te ne moze odkupiti, znaci moras se vratiti u barsu a on te opet tamo ceka i tek tad ga neces razumjeti ima guza da radi ko meduza kad te uhvati u kolo !!!
hoće da ga prodaju a čovjek nije igrao pola godine kako treba, ne bi ga niko ni uzeo od velikih klubova... logično je
Luuk De Jonga za Pjanketa! Iz kojeg razloga, zbog čega??? Zajebo se🙈!!!
Uopšte ne igraju na istim mjestima. Bilo je Luuk de Jong za Griezmana, što mi je jos čudnije.
Sve mi suza suzu goni….
Naučio čovjek i španski... Sad jos i turski za godinu i taman.. 👌
mrzio te je što si iz Islama oni su po tome poznati.
sexualno ga zlostavljao par puta pjanke se nije ni opirao
Jednostavno, Pjanić nije veznjak za Barcelonu kao što ni Koeman nije trener za Barcelonu ali su Pjanića prvog provalili.
Žuto fašističko govno će prije ili kasnije dobiti sta je zaslužio. Đe ćeš bolan na Mireta…
upravo tako, ovu godinu imaju jos slabiju ekipu nego prosle godine, bilo bi mi cudno da doceka januarski odmor na klupi barce. a svaki sljedeci normalan trener ce znati cijeniti kvalitete i iskustvo pjanica, u to sam uvjeren 1000% Sad nek godinu dana uziva u istanbulu, i drzi formu na nivou, a nakon toga opet ima jos par godina vrhunskog igranja na najvecoj pozornici...
Mislio sam na batine
Za takav odnos od nadredjenog si mogao ostati u BiH. Dobro je da si promijenio.
Zidar iz Zvornika bi napravio bolju karijeru da je ostao igrati za reprezentaciju Luksemburga ovako mu sljedi transfer u Energie Cottbus na kraju posudbe.