Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam koliko vrijedi pomenuti dvojac,ali sam siguran da je on (pjanić)precijenjen u svakom pogledu, mislim da danas na njegovoj poziciji ima bar 50-tak kvalitetnijih igrača.
ja mislim da ti grijesis, igraca tipa pjanica ima mozda 10 tak maksimalno..
Objasnicu vam dvije stvari: Puno igraca vrijedi vise zato jer klubovi zaradjuju MNOGO MNOGO vise od toga kao biznisi, zar ne? Igraci kao nosioci i zastitna lica tih biznisa bi trebalo da vrijede vise od bilo koga drugog u klubu. Samim time nam je jasno zasto npr Ronaldo jos uvijek vrijedi toliko. On je idol svim kvazi ljudima u svijetu. Trbusnjaci, frizurica sa Anexa i slicni fazoni prolaze kod masa i to je marketabilno. S druge strane, fudbalski gledano, SAMO Messi vrijedi toliko.
Doktor vrijedi 100 miliona eura. Vi ne vrijedite ni upola toliko
Sve je to lijepo i romanticno i zvuci fino, ali budi realan. Kao biznis, ne vrijedi toliko.
Koliko ti vrijedis i kostas kad igras za Juve, a koliko ka igras za reprezentaciju? Bolje ti je sutis, mali vehabijico.
Mozes samo k nozi njegovoj da doletis i da mu se muda naglabas.
Glupost. stvarj je jednostavna da ne može biti jednostavnija: u kapitalističkom svijetu, stvar/igrač/šta-li-već vrijedi samo onoliko koliko je neko spreman platiti za to. Tačka. Ko smo mi/vit/ti da zabranimo šejku/rusu/kurcu-palcu da plati nekog igrača koliko god mu je volja?
Ko je tebe ista pitao...