Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje mu je u barsu , nasljedice xavija i za 2 godine ce biti glavni igrac Barce :)
Problem je što za dvije godine Barca neće biti ono što je bila. Već se raspadaju. Njihovo vrijeme prolazi, a Arsenal se vraća. Čak je i Milan bolja opcija od Barce.
Po cemu se Arsenal vraca !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
MIralem je vrh,nasi veznjaci su nadaleko poznati,nek tako i ostane!
Kakva Barsa ,kakvi bakaraci,de malo realnosti.
samo da ode u tim, gdje ce biti u prvih 11 a takav tim mi je Arsenal ili Tottenham sumnjam da ce ovi ostali davati puno da igra...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OLaB8-2tjNg Gdje god pošo dobro došo, nek te prate sreća i pamet !!!
Ma Barsa je klub za Pjanu, a taman Xavi privodi karijeru kraju..
u arsenal molim te, tamo ces igrati u prvoj postavi bez konkurencije...
Arsenaal Arsenal
a joj boze, sto vi imsisljate svaki dan neke druge gluposti!!!!!!
Pa polahko vi klixivci, skoro ste Mireta prodali Bayernu, sad ga prodajete Barci, Realu idr. Eh da mi je biti klixov sportski novinar samo 10 dana, od prodaje fudbalera zaradio bi pravo malo bogatstvo, bas kao i vi klixovci sto zaradjujete, kolko ste samo zaradili prodajom Mireta Bayernu, pa kolko ce te sad zaraditi kad ga prodate Realu ili nekom drugom,,, uh koju vi lovu zgrcete transferima,,,, ko je sljedeci??
x
dhfdh
Pjanic može i više.
nije momak iz kalesija ba...šta vam je? mama vam je iz kalesija papci jedni..heheheh
Situacija da Dzeko, Pjanic i Begovic odu u Arsenal - pa to bi bilo vrh. Jos zadnji vezni, i Wenger bi se prosetao Premier ligom.
Edin Isanović se pali na Pjanića pa ga gura u sve klubove na svijetu, *** vam Pjanić mater, precijenjeno smeće
Jebem ja tebi četničku mater, a vjerujem i ostatak ekipe komentatora..
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati preko 15 000 kn mjesečno? Nudim vam za početak besplatno! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
Koji ti je sekin mail?
bolje ga kupiti nego imati strah od klubova za koje igraju pa makar ga i na klupi drzali ,naši su naj i vrijede više nego što mislite
barsa je barsa pa kako kod Barsa je B arsa mire marsa
Barsa je barsa da zavrsi ko fabregas i song jel :D pola utakmica ne igraju jebli te oni
Barsa je barsa da zavrsi ko fabregas i song jel :D pola utakmica ne igraju jebli te oni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)