Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miralem je vrh !!! ja sam njegova najveca obozavateljica...i molila bi sve ako imaju bilo kakve informacije da mi jave......
Kloc, svaka ti dala!
Miralemu Pjanicu sve najbolje u zdravlju i poslu ali...dabogda da ikad bude naucio izvoditi slobodne udarce ko Zuninjo...Zuna legendarni...Miraleme brate dragi priupitaj cojeka kako je nako zavrto one lopte,znale su u zraku da puknu zujeci gore od komaraca.SIGURAN SAM DA GA GOLMANJI SANJAJU I DAN DANA BUDECI SE VAS U GOLOJ VODI.
Mire ce biti novi Zidane.... samo nemoj nikoga udarati glavom Miraleme hehhe
Pjanic je nas najbolji igrac, to sam vazda govorio, a to ce i vrijeme da pokaze. Svaka cast Misimovicu, Ibisevicu, Dzeki i drugima, ali ovaj je klasa za sebe.
ma bolji je Modrić.
http://www.bundesliga-vijesti.com/vijesti/213-ibievi-na-klupi-protiv-herthe.html Vedad kao joker !
kloc are u kolc!!!
ma dijasporac obicni ba otisao je kad je bilo najgore sto se nije borio ha ccccccc lol
svaka cast majstore.samo tako nstavi
ma pjana nas je GIGANT! Samo naprijed majstore, Bosna je uz tebe!
Pjana majstoreeee! Svaka cast. A dokad nasi klocevi iz saveza misle da ce biti ovakvih momaka vani? Sta cemo kad ponestane ovih \"ratnih\" talenata, koji jos vole i sjecaju se svoje zemlje. Mladji i ne znaju nas jezik, niti ih bih ne zanima. Treba pod hitno ulagati u domacu ligu i praviti igrace.
Nije Tuzlak nego rodjen je u Zvorniku a roditelji su mu iz Kalesije. Svakog ljeta dolazi sa porodicom u Kalesiju na odmor nas Pjanic.
zasto ovi sa sarajevo-x.com samo lazu o meni???!!!!