Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Pjaniću! Hvala Vam ZMAJEVI!!!
pjanketa najiskrenije volimo
Nek ti je sincina ziv i zdrav 100 godina,i da igra bar ko i ti Miraleme !
nas najkvalitetniji igrac.
Dobiti Iran,svjetsku nogometnu velesilu je historijski uspjeh.bravo zmajevi.
Objektivna analiza naseg ucesca na SP-u, za one koji znaju Njemacki: Bosnien-Herzegowina - Iran: Dreizueins, du Schönstes aller Ergebnisse http://www.zeit.de/sport/2014-06/bosnien-herzegowina-iran-fussball-wm
drago mi je zbog susica jer se je dokazao da se radi o dobrom igracu a ne kao sto su ga pojedini docekali na noz. po meni je zasluzio poziv jer bio je jedan od boljih na ovoj utakici i na onoj prijateljskoj prije svijetskog. dobili smo igraca za buducnost jos samo da klub promjeni na bolje.
kome je AVDIJATOR svoj posvetio?
svojoj prelijepoj zeni Lejli
one tvoje suze (dok su se neki smješili) su rekle sve! Hvala ti od srca!
Sampioni! Tako se gine, tako se igra! Vi ste za nas pobjednici. Ovo je trk pocetak malene Bosne i Hercegovine!! Zivjeli
Tek*
najbolji igrac u repki
kad prije sina napravi?
Bit će bolji Kovačić od Pjanića za dvije godine. Uvjerena sam u to.
Bosna i Hercegovina gol razlika 4:3..... + 1 Hrvatska gol razlika 6:6 ...0 Sikter s našeg portala trolu
vidovita si pa sa uvjerenjem mozes reci? ali evo ti konkretni podatci pa uporedi jer ja nenagadjam kao ti. pjanic kada je imao 20 godina. 37 ligaskih utakmica 7 golova 9 asistencija, 12 utakmica lige prvaka 4 gola 4 asistencije (sto je rijetko kojem igracu uspjelo ispod 21 godinu u ligi prvaka), kvalifikacije za ligu prvaka 2 utakmice 1 gol. kovacic koji trenutno ima 20 godina. 32 ligaske utakmice 4 asistencije, ligu prvaka nije ocima vidio. usporedo radi pjanic ima bolju statistiku i od xavija, inieste i mnogih drugih velikana. i zato ne kenjaj sa pretpostavkama kovacic je svakako veliki talenat ali jos to nije dokazao. protiv mexica nista nije pokazao cak je pala igra hrvatske kada je usao. pjanic je bio u tim godinama jedan od najtalentiranijih veznjaka evrope i to ne govorim samo jer sam navijac BiH ono sto je on u pocetku karijere pokazao rijetko je koji igrac.
Setajuci amazonskom sumom Muhamed Konjic se susreo sa najopasnijom zivotinjom , anakondom. Poslije polusatne borbe, muhamed je uspio udaviti, pričom ..
to Pjana matiro si ga iz dva poteza.
Meni su veci pobjednici nego iko na SP. Bas se osjecam ponosno kad znam da su igrali fenomenalno dobro :)
Cujjj
u top 5 veznjaka na svijetu