Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim Pjanica ,jedan mi je od najdrazih nasih igraca.Ali Pjanke moj,legendo moras se probuditi i zaigrati i za reprezentaciju istim kvalitetom kao i za romu sto igras.
Ne može on igrati isto kao što za Romu igra, jer naš vezni red nije ni blizu kvalitetom Rominom veznom redu. Pjanić je igrač za kojeg treba raditi na terenu, pa ako hoćete i trčati, što u Romi čine Nainggolan, a i De Rossi svakako.
on se ni u toj romi ne istice tako fa jarani moji kolko god on bio nas on je jedan mrtvi prosjek, i jos naravno da je svako malo neka povreda kad ima misica ko momcic od 17 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Do velsa ce asistirati dzeki u romi i onda nece biti spreman za vels zbog straha da se ne obnovi povreda.
Pjanke nije jedini. Realnost je da većina naših igrača ne igra za svoje klubove. I što mi je malo zasmetalo, protiv Belgije smo se povukli nakon postignutog gola, isto tako i protiv Andore. Ne znam, nisam stručnjak, ali je logično da ako se braniš ne možeš postići gol. A protivniku je dosta 2 iz 20 napada.
Miraleme sine dragi manje cugaj pa ce manje i povreda biti.Narocito kada dodje u domovinu i docepa se pipe pa mahmuran za repku igra,To vam je braco moja i sestre problem sa nasim talentiranim bekrijom.
Sretan i brz oporavak
Gospodin Pjanić me u potpunosti podsjeća na nekadašnjeg reprezentativca Hasana Salihamidžića , u matičnom timu igra super a u repki očajno . Šta ćete čuva se čovjek ! Gdje ti je srce ?
E sad se sjeti ili idi na net pa protabiri sa kim je igrao u Bayernu a sa kim u reprezentaciji. Usput pogledaj i gdje su ti reprezentativci igrali.
Budes li ti jaro samo gladio mooda kao sto si ih gladio protiv Belgije, ne moras se ni spremati.
E sad se javio Mire i kaze da bi volio da mu ti gladis mooda.
Nije moj tip, ali bi bolje odigrao 100%.
Mire drag si mi al cini mi se da se malo sto se tice repke izvlacis hinjski al sigurno , pokupio si simpatije i sad ko veli mogu sta hocu ...
bojim se da nam je kasno..
steta, bolje nam je bez njega
kakave koristi od njega spremnog....nikad ništa za reprezentaciju nije pokaz o....
A Bešić? Nešto kontam kako čovjek može biti onakav krkan, i kod završene tekme dobiti crveni, pa se sjetih... ko ga je napravio dobro je ispao...
Razumijem jarane o čemu pričaš, to stoji pod uslovom da je Bešić došo sa livade na kojoj pasu krave,pa se on eto usput igrao "lopte" na male golove... Ama on je došao do Evertona,dakle nije džaba dogurao tu, znači mora imati osnovu prihvatanja igre,rješavanje straha itd.Naši igrači su jednostavno ekipa monopolista kojima repka dođe kao način da se dobro,napiju, izderneče,poj,ebu koju kurvu i slično.pjanić za vrijeme godišnjeg odmora prošle godine je obišao sve pečenjare uz magistarlu od Tuzle do Orašja i ostali su takvi, klubovi su druga priča tu su u najmu u tu ih je,bu onako kako mislimo da bi ih u repki trebali jeba,vati.
i kad igra kao da ga nema
ima li iko drugi u sredini , pa makar da se pokusa jedna utakmica a njega staviti iza spica ...
Pjana i Dzeko ce srusit Vels!
Jel ko protiv Andore? Pa bolje zovite nekog drugog a njega na klupu....