Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što moga gazdu niste pitali. Niti radim više, niti znam da li ću raditi, niti da li ću dobiti platu uopšte ikakvu. Ne javlja se niko, nikakvih informacija nema...treba jesti nešto brate, platiti račune...
Zahvali se polupismenom Fadilu koji je dernecio i sirio korona virus na derneku na kojem su mnogi zarazeni korona virusom.
Zao mi je brate objavi ime firme ako nista,a ti ispod jel Fadil kriv sto je u BanjaLuci 50 zarazenih?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Što ne pitate ljude iz "Klasa", gdje magistri rade za 650 KM i ovih dana moraju raditi prekovremeno neplaćeno i subotama i nedjeljama pakovati brašno, koje se traži u enormnim količinama. I koji će od ponedeljka morati potrošiti svoju bijednu platu na taksije.
U Slobodi nema plate ni bez korone ni s koronom.
u Banjaluci cjela ekipa igraa za tepsiju pite
Cuj,hoce li fudbalerima smanjiti plate...hoce li ovaj narod zadrzati radna mjesta i primati ikakvu platu dok neprodje ovaj belaj,a ovim prvima ja i onako nebi'h davao plate..
sta ce smanjivat plate, kad ih ionako nisu dobili ...
I ovi dijamanti nazovi folovi nek se pokazu.. Treba respiratora hig. Materijala.. Njima je to sitnica a nekom spasit zivot
80‰ od plata.. Neka ustupe prazne vile za lijecenje... Ili skloniti djecu onkoloske pacijente... Ne igraju ne treba im tolika plata...
Vi ste neka posebna ugrozena vrsta u ovome?
Zeljo svakako nema plata i kad igraju ....jbg
Trebali ste Čelikovog gazdu pitati. Oni im ne plaćaju ni dok igraju.
@qpress mozda zato sto lose igraju
Vidi se ko je najveći i najstabilniji...ovaj Borac nešto dizali...ma gasi mješalicu i motaj kablove...Borac na aparatima
A da malo prozovete direktore firmi po BiH i pitate planiraju li smanjivati plate, otpustati radnike i tako to? Ovo nas realno ne zanima pretjerano.
Pa i onako su male,jedino da ih ukunu skroz
Kad cete pitati Fadila zasto je isao na dernek usred pandemije? Ili cete ostati na slikanju penzionera i sirenju njihovih slika po portalu?
Ha ha. Klubove. Realno koga to zanima. Ps. Slucajno se zakacio za vijest.