Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Husref je legenda našeg kluba. Vratit ćemo te šefe, kad tad :). Upravi hebem najmilije
Njega je otjerala njegova arogancija. Posebno njegove izjave (gluposti)..
Manijak sam ali ovaj covjek zasluzuje POSTOVANJE Svako ko voli svoj klub kako treba zna sta hocu reci. A Husref je to u vise navrata dokazao. Kapa do poda!
Promijene boju dresa,mozda cak i ime ali kad skontam niste nista drugo ni zaslužili,od '46 afere,podvale,lazi,UDBA,Goli otok,mitovi,nije Slino nego je...,nije 9:1ne to se ne pika,sve u svemu,ugasili se aBd Amin
Zao mi ga je,ali Sarajevo je privatan klub i njegov vlasnik ima pravo da radi sa klubom i zaposlenicima istog sto ga je volja,takva su pravila u svijetu kapitalizma,prodali ste se za malu lovu,izgubili ste identitet,ostalo je samo ime,ne bi me čudilo da vas presele npr. u Vogoscu
Ja samo ne znam zasto navijaci Torpeda povodom Husrefove smjene stalno pominju neke ljude iz uprave a izbjegavaju onoga sto je iskocio iz vijetnamske dzungle i kupio im i dusu i tijelo.Pa Vijetnamac je stavio tacku na otkaz i tu je fajront...sluge samo moraju poslusno klimati glavom...pa i nemoze drugacije kad se proda supak...moras trpiti,je.aji ga..!!
@sauberland Jos jedno..pa tako je svuda..vidite sta rade vlasnici klubova po svijetu,razni seici,ruski oligarhi,americki biznismeni..jednostavno smjene trenera i vozdra...pa jesam li gazda ili nisam. Tako je i u Torpedu,prodali ste se Azijatima,e pa sad rasirite pakas...!!
Za Zelju Osim za Sarajevo Husref! Svaka druga kombinacije je gubitna... bar u ovom trenutku...
Ma tipicno za pitare. Lete visoko, misle da su Manchester City, a na nivou su Gabele sa malo vecim stadionom. Kao u ostalom i sve ostale ekipe u PL.
nekakva kurvesina balavica alkoholicarka i ko zna kakvi uhljupi i nehljebi smjenjuju covjeka sa rezultatima
FK Sarajevo ne moze jednostavno naci boljeg trenera sebi za Premijer Ligu!
Husref je legenda. Nije zasluzio da bude na ovaj nacin eliminisan iz FK Sarajevo.
biće da nije bio ni sda član ni simpatizer il makar da nije zadobio povjerenje ili zadovoljio babine kriterije, taki ođe moraju popušit, dobro je da ga nisu davno metli da vraća lopte na teren
Pitare najvise bole porazi od Želje ,a Usro ih je nanizao fino uz gol razliku solidnu. Tako da .. !?
Ko daje ili obezbjeđuje novce ima pravo i da mijenja trenere. A da li su pogriješili to je drugo pitanje. Možda je Željo pogriješio što nije promijenio trenera 3 kola prije kraja prvenstva kada je imao 5 bodova prednosti i vodio 3;0 u 88 minuti utakmice protiv Zrinjskog.
Bošnjačka repka i FK Sarahevo ponos naše države, lijepe FBiH.
Uprava je ovim potezom pokazala nekorektnost i neprofesionalnost u pogledu načina uručenja otkaza Husrefu.Odnos prema legendi FK Sarajeva mora biti civilizacijski.U otkaz se ne petljam jer nemam pravo na to.Mi smo navijači kluba i smatramo da Sarajevo mora biti u Evropi.
Ko ga jbe, covjek sumnjivog morala, interesdjija, moze se slobodno reci.
Manijak sam hvala Bogu. Drago mi je što je vaša glupa uprava sklonila jedinog trenera koji je vrijedio. Ja lično bih bio još sretniji da smjeni slagiranog na nasoj klupi. Ipak, onako ljudski, potez vam je fuj.