Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan Petrovicu ne igramo protiv barcelone Sprzite im 3 komada i zavrsite posao, dosta smo kvalitetniji
@RepublikaBosna Idi se lijeci gnjido
@SveeZaBiH Haha sta ces ti fukaro, ja ti sestru sinoc jaho u porsche-u, jest da mi je amortizere sjebala al vrijedilo je
Haj jebala vas Zeta više, ko da je Bayern, iznabijajte ih večeras i vozdra.
Sretno Sarajevo i Zeljo,ovim fasistima brz ispad
"Vidjelo se već u prvoj utakmici da se radi o dvije kvalitetne ekipe..." kao da se radi o malte ne o Atletiku i Bajeru.
Ja ne razumim zasto se uvijek bojimo nekoga ko dolazi sa strane ili ako gostujemo.Kako klubovi tako i reprezentacija.Ako imamo igru i igrace a nadasve koje kakve profesionalce koji misle da se sto vise uzdignu do vrhova profesije cega onda imaju da se boje
Prvu utakmicu smo lose odigrali, rezultat od 1-0 veoma los kad vidis da igraci Zete nisu mogli da uvezu 2-3 pasa i da su prvih 45 minuta proveli na svojoj strani. Trebali smo uvajati barem jos jedan gol na Grbavici pa da idemo u CG rastereceni.
Cuj maksimalno iskoristio domaci teren, ko da je pobijedio 4:0. 1:0 je uvijek bio minimalan rezultat.
Ne seri chelo nego odstupi sam jer si ubleha žestoka mi s tobom nikad nikog nismo nadigrali nego se valjamo u blatu i ako koja baja udje dobro je.. hebo te neimari idi s njima tuši deterdjente veze vi nemate..
Ovaj celo je teska ubleha,lafo Njemacka skola.
Nijanse odlučuju da se nevratiš nazad.