Evropska liga
44

Petrović: Zeta će biti znatno ofanzivnija, nijanse će odlučiti putnika u drugo kolo

Piše: N. K.
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Nogometaši Željezničara u četvrtak će u Podgorici igrati revanš utakmicu prvog pretkola Evropske lige protiv ekipe Zete, a Plavi nakon meča odigranog u Sarajevu imaju prednost od jednog gola razlike.

"Vidjelo se već u prvoj utakmici da se radi o dvije kvalitetne ekipe i da će nijanse odlučivati o putniku u drugo kolo. Mislim da smo šansu domaćeg terena u Sarajevu maksimalno iskoristili. Bili smo kvalitetniji i moguće je da nas ta prednost odvede do drugog kola", rekao je Željin trener Slavko Petrović na konferenciji na novinare u Crnoj Gori.

Strateg Plavih je istakao da je utakmica u Sarajevu bila borbena, a očekuje da će takav biti i revanš.

"Nadam se da ćemo uz malo sreće i nakon dobrog rezultata iz prvog meča kvalifikovati se u naredno kolo. Ne primiti gol kući je velika stvar. Vrijedi istaći da smo u fazi priprema, baš kao i većina ekipa, i da u takvim periodima teško se može uživati u ljepoti igre. Gledali smo nekoliko utakmica Zete i radi se o protivniku koji će biti puno ofanzivniji", oprezan je Petrović, koji je dodao da je Radinović stabilizovao povredu i da će biti spremna za sutrašnji meč.

Utakmica između Zete i Željezničara igra se u četvrtak u Podgorici s početkom od 20:30 sati.