Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da od mahalaki prica kao sto su 'Da je utakmica prodata' nema nista i da cete uciniti sve da se finale kup igra u Sarajevu !
Suti Petrovicu, dobro znas da si prodo kup nakon zdrijeba polufinala. mRs stoko!
zatvorili jug da se naviknu kako ce im bit na kosevu na derbiju haha
@GranitXhaka29 Time ce samo pitari izgubit, finansijski
Pepa prase sa Sergija Arene uživo.
Trebaju ga novinari pitati šta podrazumijeva pod "ofanzivno", Željo otkako je on trener nije nijednu utakmicu ofanzivno odigrao. Taj se ne igra ofanzivno ni protiv fenjeraša, drugog napadača nikad nije uveo čak ni kada smo rezultatski bili u minusu, stoperi mu nikad nisu visoko stajali osim u slučaju kada se protivnik povuče. "Ofanzivni fudbal" na Grbavici, to je postala samo mašta navijača i ništa više!
P. S. U završnici vječno samo par igrača a često se dešava da krila izbore poziciju za centaršut a u avliji nikog živog nema, kao na derbiju kada je onu Zeba centrirao. Kome više priča bajke o ofanzivnom fudbalu, to ze na Grbavici odavno ne viđa. Fkt šta on pod tim podrazumijeva, kada bekovi pređu centar? Široki je sa šest igrača u drugom poluvremenu igrao u završnici i zabio, ti kasnije Slavko sa svojom defanzivnom taktikom si mogao do ujutro pokušavati.
P. S. U završnici vječno samo par igrača a često se dešava da krila izbore poziciju za centaršut a u avliji nikog živog nema, kao na derbiju kada je onu Zeba centrirao. Kome više priča bajke o ofanzivnom fudbalu, to ze na Grbavici odavno ne viđa. Fkt šta on pod tim podrazumijeva, kada bekovi pređu centar? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prolazimo dalje!Naprijed Željo ljubavi mojaa..
Eto bilo bi mi drago jer jedino su mi ovi gori od vas.
2-0