Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK MELJO
Glupaneeeeeeee
FK MELJO
Slavko sve je super, trka, zalaganje, sprema, zelja.. tip top.. mala kritika je sto evo treca utakmica pricamo o losoj realizaciji, mora se malo na tom poraditi a inace sve pohvale i strucnom stabu i svakom pojedincu u ekipi. plavo proljece 1921
idemo celava raketooooo.....vole te Manijaci
Steta sto nije liga 16 zeljeznicar bi sigurno kupio titulu, ovako tesko, bez obzira sto su se dobro pojacali. Najpokvareniji klub u BiH.
napusis se cijelom novom istoku kurca
@mislis?i zapadu neka se napusi joj kako cemo pitare da zguzimo
Šteta što bar koji bod nije manja razlika možda bi mogli stići Zrinjski, ovako je nerealno.
Ja krmske glave! Ovaj tuce igrace kunem se!
Kako ti on mamu spuca, pojma nemaš!
@Glupan98! Promjeni korisnicko ime pa ces me sa takvim komentarom mozda uspjeti malo naljutiti... hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja konto place doduse lice mu je vazda isto ili plako ili se smijo, vazno je da je celavica u fullu
Možda najbolji Željezničar u zadnjih par godina , svaka pozicija pokrivena sa kvalitetnim igračima , moguće je da se otvore vrata za titulu :)
U zadnjih par godina jeste sigurno, nismo se sa loptom sastavili par sezona, ekipa bila odron, Evrope ne vidjesmo, jedino ono malo sreće što nam je veliki Oda poklonio.