Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenico izvini !!!
I SLOBODA CE SLJEDECE GODINE CIJELI SPORT U TUZLI JE UNISTEN
@tuzla1989 Tuzlaci su vazda bili bratski sa zenicanima, dva radnicka grada, dva rudarska grada, zajednicke boje crno i crveno. Sretno Slobodi da iduce godine igrate ligu za prvaka, niste vi nama krivi za ispadanje, znamo gdje traziti krivca...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
žao mi je Čelika, želim im expresan povratak !
Kao zaljubljeniku u sport starsno mi je zao Celika i nadam se da ce se za dvije godine vratiti tamo gdje im je i mjesto.Sljedecu godinu se nadam povratku mog Veleza tamo gdje i pripada a u slucaju da nam se omakne onda to zelim Celiku!!RA 1981!!
ČELIK JE PROPALI KLUB. CUJ DRUGA LIGA
Večeras je naša fešta večeras se vino pije nek' se igra nek' se piva samo neka Željo prvak nije
ISTO JE TO SRANJ. SLOBODA ISTO NE ZASLUZUJE PREMIJER LIGU SA CUDOM SU OSTALI
Analogija je prema politici - bahate seljačine i fašisti vladaju.
HAHAHAH DRUGA LIGA !! NIKAD SE NE VRATILI DABOGDA A DRUSTVO VAM SLOBODA PRAVILA !!
@shimecki šta pjeniś papak?
FUDO KAZEEEEEE CELIK NE ISPADA HAHAHAHAHA EDIN DELIC RADNICKI LUKAVAC NE ISPADA HAHAHAHAHA OVE KOMUNJARE ZABOLI ONA STVAR ZA SPORT VAZNO DA NJIHOVE ZENE IMAJU DRZAVNE POSLOVE I NJIHOVA BLIZNJA RODBINA , SER.M SE NA OBOJICU
BŽKŠ svima koji slave
Raduje me jedna istina da ću prvak opet biti ja ali nikada, Željo neće nikada kupuju je deset godina
Očigledno je da klubovi ala Zeljo,Celik,Sarajevo,Sloboda,Velez,trebaju stosta prepisati od hercegovackih premijerligasa,osobito Zrinjskog!
@autsajder Velez nije hercegovacki?
iza Zrinjskog stoji politika koja po svaku cijenu zeli predstaviti Mostar kao hrvatski grad i to je jedini razlog sto za sada osvajaju titule ali to je kratkog vijeka, past ce kao i hrvati u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj kvalitetnog???! Pa da je valja skupia bi bar 25/bodova u ovoj ligi
Sve dok povlace i provlace stranacki uhljeb sa koje kakvim aksam skolama i dok se struki budu zatvarala vrata ovako ce tonuti ne samo Celik vec BIH komplet sport.
I u dobru i zlu odani smo Čeliku