Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad smo govorili nije bio ofsajd da prodjemo u 16 najboljih na svijetu, dns govorimo nije bio ofsajd protiv Gruzije, prijateljskoj tekmi u Zenici.
I Vedo i Visca, i Medunjanin i Lulic i Mujdza i jos dosta naših extra igrača su otišli prerano bas iz razloga što je kod nas moglo da se radi ko sta hoce. E zato sad imaš to sto imas
Petev! Nabijem te smradu. Imao si podrsku, sada je nemas. Kraj price. Ostavka Petev. Bojim se da te ne zatekne kao onda kad su te izbaciti iz konferencijske sale.
Bog m... ti j... dignimo se ljudi i pred savez pa kom obojci kom opanci..
našim uvijek neko drugi kriv
Nije penal protiv Nigerije.
Zelim da izgube samo da ovaj shuphak ode. Volim BiH!
Protiv Nigerije nije bio ofsajd!
I da pobijedis Luksemburg, vozda
“S jednom pobjedom se stvari mijenjaju.” Rekao je petev. Da, ali ne protiv Luxemburga.
Nije bio ofsajd na SP u Brazilu sa Nigerijom kad smo igrali,pa izgubismo. Petev vise ne treba da zali vec da ide skupa sa Zeljkovicem.
Dzeko je jos uz to dodao, nije bio offside protiv Nigerije!
Sitra ako izvučemo X biti će puna šaka brade!
vala ko bude na stadion iso bas je neki baksuz....nema ovo smisla vise...al da nam hoce lux uvalit jedan 2 komada....i onda smo totalno mrtvi...mada smo to vec.......RAT SAVEZU
SAVEZ NAPOLJE !!!
Cuj po jeda protiv Luxemburga imperativ. Pa to bi pobijedilo pa.premijerligaskih ekipa. Kad po pobijedi amatere bice ekipa se dize poslije neugodnog poraza kao da su dobili Francusku.
Evo i ja poručujem Prevljaku. Nije bio ofsajd protiv Nigerije