Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebo si stavit tog Bilbiju da zaigra,da vidimo sta lik moze,nisam ga gledao , ali vidim zabija golove pa kad vec probate svakog probajte i njega, vidim cova zeli da igra za repku.
Kakav si ti bolesnik, iz koje si pripizdine pobjegao
Ne moze me niko uvjeriti da ovaj Prevljak moze u ovom trenutku bolje od Bilbije odigrati
Slazem se
Petevu kevu ti među rogove sprcim...Fakat da sam na mjestu ovog Bilbije odjebo bi i njega i repku za sva vremena. Cuj idiota poslo ga na tribine...znaci po hajvanu momak nije ni za klupe 🤦‍♂️
Bilbija nema dobrog menadzera a nije ni uletio.... tako da, kupaj se Muzafere Bilbija....ko i mi svi
Imamo li mi adekvatnu zamjenu za Edina...dajemo li više prostora nekim drugim napadačima da se afirmišu i steknu iskustvo igranja za repku...čovjek je u godinama svaki čas se može desiti da kaže dosta od mene a nigdje zamjene
Samo gubis reputaciju a izgleda i da ne volis BH gdine Petev. Stavi Bibliju u prvi tim, sta glumis budalu. Il nisi dobio dovoljno para. Bolje da izgubimo i idi vala, nista nam do ro nisi donjeo.
Bilbija na tribinama???? Petev malo se ti više k*rčiš!!!! Trebao je sa dijamantom u špic ODMAH!!!
Ista meta isto odstojanje ( sranje)
Hej ostavis Danilovica a pored njega imas Besica, Krunica, Pjanica, Cimirota, Hadziahmetovica, Prcica i Gojaka.
Kada skontas, I nemamo boljih igraca. Sada je drugo, kako ces ukonponovati tu ekipu. Mislim da ce Petev, ako izgubi veceras biti protjeran. Za Vicu je isto odzvonilo.
Ako večeras fasuju Bugarin nek pakuje kofere.
Nece fasovati,Finci imaju problema kako sam skontao po nekim portalima...,a ovaj PuKi majstor nije u formi dobroj...tako da imamo velike sanse pobijediti..
Sta ce mu dva golmana na klupi, bolje Bilbiju da je stavio nego Cetkovica
Navodi i na zaključak da Džeko neće kunkurenciju. Možda je trenutno Bilbija u boljoj formi.
Opet syeba Bilbiju. Bugarin treba da ide.
Neda Bilbiji da zaigra kako god okrenes. Pusti ga da vidimo sta moze na ovom nivou.